allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Lite fotoalbum

Lite fotoalbum

Ta de fineste minnene dine med deg i en liten fotobok fra fotoknudsen. Du kan tilpasse de små fotoalbumene dine på en rekke ulike måter i fotobokprogrammet vårt. Og det er kjempeenkelt å bestille en personlig fotobok på nett.

  • Lag en liten fotobok i høy kvalitet
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen lite fotobok

 

Fang livets små øyeblikk i et lite fotoalbum

Små fotoalbum er fantastiske små gaver, og de er ideelle for å kunne ta med utvalgte favorittbilder på reise. Med en liten fotobok på 10 x 10 cm, kan du enkelt bla gjennom familiebildene dine. Og hvorfor ikke gi bort et lite fotoalbum på 13 x 10 cm som et minne til noen du er glad i? Du kan gjøre boken helt spesiell med et personlig bildeomslag. Og dersom du velger et lite album i liggende format, kan du velge et stivt omslag i lin, skinn eller med et bilde.

Slik lager du en liten fotobok

For å lage din egen personlige fotobok, gå til vårt brukervennlige fotobokprogram. Der vil du finne flere ulike størrelser, inkludert S, M, L og XL fotobøker. Du kan også velge hvilket format du ønsker. For å lage et personlig minialbum, velg den minste størrelsen – 10 x 10 cm – som passer perfekt i en liten veske selv om den kanskje er litt for stor for lommen din. Og dersom du allerede har laget en stor, liggende fotobok til å ha hjemme, kan du lage en liten kopi som du kan gi bort i gave.

Er du klar for å bestille din lille fotobok?

Enten du lager et minialbum eller en XL fotobok, så kan du kose deg med å eksperimentere med sideoppsett og design i fotobokprogrammet vårt. Du trenger bare å laste opp bildene dine, og så kan du prøve deg fram med cliparts, masker, m.m. Når du er fornøyd med boken din klikker du på “legg i handlekurven” for å komme til de siste detaljene. Dersom du har laget et minialbum på 10 x 10 cm eller en liggende bok på 13 x 10 cm, kan du velge glanset papir for å få en større fargekontrast i bildene dine. Det eneste som gjenstår nå er å bekrefte bestillingen din og du vil om kort tid få boken din levert.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 3628 reviews
 
Dere leverer alltid flotte produkter og…

Dere leverer alltid flotte produkter og om noe har gått galt, er det rask hjelp å få fra kundeservice. Har brukt dere mange ganger til å lage fotobøker til konfirmasjoner, enkelt å lage dem slik man vil og populært å motta av konfirmanten.
Les mer

– Tone
 
 
Fotobøker

Alltid like flotte fotobøker fra dere og strålende hjelp fra kundeservice!
Les mer

– Tone
 
 
Levering av julekort og fotobok

Hei. De er raske med leveringen, holdt hva de lovet og leverte flotte julekortbilder og fotobok.
Les mer

– HEIDI-LILL WULFF LUNDE
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.