Lite fotoalbum

Ta de fineste minnene dine med deg i en liten fotobok fra fotoknudsen. Du kan tilpasse de små fotoalbumene dine på en rekke ulike måter i fotobokprogrammet vårt. Og det er kjempeenkelt å bestille en personlig fotobok på nett.

  • Lag en liten fotobok i høy kvalitet
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din egen lite fotobok

Fang livets små øyeblikk i et lite fotoalbum

Små fotoalbum er fantastiske små gaver, og de er ideelle for å kunne ta med utvalgte favorittbilder på reise. Med en liten fotobok på 10 x 10 cm, kan du enkelt bla gjennom familiebildene dine. Og hvorfor ikke gi bort et lite fotoalbum på 13 x 10 cm som et minne til noen du er glad i? Du kan gjøre boken helt spesiell med et personlig bildeomslag. Og dersom du velger et lite album i liggende format, kan du velge et stivt omslag i lin, skinn eller med et bilde.

Slik lager du en liten fotobok

For å lage din egen personlige fotobok, gå til vårt brukervennlige fotobokprogram. Der vil du finne flere ulike størrelser, inkludert S, M, L og XL fotobøker. Du kan også velge hvilket format du ønsker. For å lage et personlig minialbum, velg den minste størrelsen – 10 x 10 cm – som passer perfekt i en liten veske selv om den kanskje er litt for stor for lommen din. Og dersom du allerede har laget en stor, liggende fotobok til å ha hjemme, kan du lage en liten kopi som du kan gi bort i gave.

Er du klar for å bestille din lille fotobok?

Enten du lager et minialbum eller en XL fotobok, så kan du kose deg med å eksperimentere med sideoppsett og design i fotobokprogrammet vårt. Du trenger bare å laste opp bildene dine, og så kan du prøve deg fram med cliparts, masker, m.m. Når du er fornøyd med boken din klikker du på “legg i handlekurven” for å komme til de siste detaljene. Dersom du har laget et minialbum på 10 x 10 cm eller en liggende bok på 13 x 10 cm, kan du velge glanset papir for å få en større fargekontrast i bildene dine. Det eneste som gjenstår nå er å bekrefte bestillingen din og du vil om kort tid få boken din levert.