Personlige fotoalbum-omslag

Gi albumene dine en personlig touch med et skreddersydd fotobokomslag fra fotoknudsen. Du kan bruke dine egne bilder til å lage et unikt omslag, og deretter kan du personliggjøre resten av boken akkurat slik du ønsker den. Her ser du hvordan du kommer i gang og bestiller på nett.

  • Lag et høykvalitets, skreddersydd fotobokomslag
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din egen personlige fotoalbum-omslag

Lag ditt eget, personlige fotoalbum-omslag

Gi fotoboken din en spesiell finishing touch med et personlig album-omslag. Med våre mange valgmuligheter kan du la fotobokens tema gå fra forsiden over til baksiden av omslaget. For å gi bryllupsalbumet et tradisjonelt utseende, hvorfor ikke satse på et omslag i skinn av høy kvalitet? Og for å lage et juleaktig album kan du velge et omslag i rødt lin. Du kan også gjøre forsiden av omslaget personlig med en tittel. Men for å få en enda mer personlig bok, hvorfor ikke skreddersy omslaget til fotoalbumet med dine egne bilder?

Slik lager du ditt eget, personlige fotoalbum-omslag med et bilde

Det er så enkelt å designe ditt eget fotoalbum-omslag. Du kan legge bilder til alle våre stive og myke omslagsdesign, fra ekstra store coffee table-bøker til mellomstore album. Så snart du har valgt størrelsen og formatet du ønsker, kan du lage det skreddersydde fotobokomslaget ved hjelp av vårt redigeringsverktøy. Du kan laste opp bilder slik at de passer inn i sideoppsettene vi har foreslått. Og for å få et omslagsdesign som virkelig gjør inntrykk, kan du legge ett stort bilde rundt fotoalbumet ved at du endrer størrelsen slik at bildet passer inn i for- og baksiden av omslaget.

Klar for å bestille din skreddersydde fotobok?

Når du er fornøyd med omslagsdesignet på fotoboken din, kan du legge til en tittel, ja kanskje til og med skrive en omslagstekst til baksiden. Det er massevis av flotte skrifttyper å velge mellom, så du vil lett finne den riktige stilen som passer til temaet ditt. Det neste steget er å klikke på ‘legg i handlekurven’. Hvis du ikke har valgt å skreddersy omslaget med et bilde, kan du nå velge hvilket materiale du vil at boken din skal bindes i og bestemme en tittel. Så tar du enkelt og greit og legger inn bestillingen og forbereder deg på at fotoboken din kommer i posten.