allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Personlige fotoalbum-omslag

Personlige fotoalbum-omslag

Gi albumene dine en personlig touch med et skreddersydd fotobokomslag fra fotoknudsen. Du kan bruke dine egne bilder til å lage et unikt omslag, og deretter kan du personliggjøre resten av boken akkurat slik du ønsker den. Her ser du hvordan du kommer i gang og bestiller på nett.

  • Lag et høykvalitets, skreddersydd fotobokomslag
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen personlige fotoalbum-omslag

 

Lag ditt eget, personlige fotoalbum-omslag

Gi fotoboken din en spesiell finishing touch med et personlig album-omslag. Med våre mange valgmuligheter kan du la fotobokens tema gå fra forsiden over til baksiden av omslaget. For å gi bryllupsalbumet et tradisjonelt utseende, hvorfor ikke satse på et omslag i skinn av høy kvalitet? Og for å lage et juleaktig album kan du velge et omslag i rødt lin. Du kan også gjøre forsiden av omslaget personlig med en tittel. Men for å få en enda mer personlig bok, hvorfor ikke skreddersy omslaget til fotoalbumet med dine egne bilder?

Slik lager du ditt eget, personlige fotoalbum-omslag med et bilde

Det er så enkelt å designe ditt eget fotoalbum-omslag. Du kan legge bilder til alle våre stive og myke omslagsdesign, fra ekstra store coffee table-bøker til mellomstore album. Så snart du har valgt størrelsen og formatet du ønsker, kan du lage det skreddersydde fotobokomslaget ved hjelp av vårt redigeringsverktøy. Du kan laste opp bilder slik at de passer inn i sideoppsettene vi har foreslått. Og for å få et omslagsdesign som virkelig gjør inntrykk, kan du legge ett stort bilde rundt fotoalbumet ved at du endrer størrelsen slik at bildet passer inn i for- og baksiden av omslaget.

Klar for å bestille din skreddersydde fotobok?

Når du er fornøyd med omslagsdesignet på fotoboken din, kan du legge til en tittel, ja kanskje til og med skrive en omslagstekst til baksiden. Det er massevis av flotte skrifttyper å velge mellom, så du vil lett finne den riktige stilen som passer til temaet ditt. Det neste steget er å klikke på ‘legg i handlekurven’. Hvis du ikke har valgt å skreddersy omslaget med et bilde, kan du nå velge hvilket materiale du vil at boken din skal bindes i og bestemme en tittel. Så tar du enkelt og greit og legger inn bestillingen og forbereder deg på at fotoboken din kommer i posten.

Vær kreativ

Rated 4.2 of 5 based on 2874 reviews
 
Det ble veldig bra!

Det ble veldig bra! Etter noen problemer som trolig skyldtes min manglende erfaring, har jeg laget enda en fin fotobok. Meget fornøyd, både med resultatet og verktøyet, tross noen små problemer underveis.
Les mer

– Anne
 
 
Fremkalle bilder

Syntes appen deres er veldig enkel. Liker at man endre farge og det er lett å bestille fra appen. Brukt dere til bilder, fotobok og lerret. Kjempe fornøyd. Tar ikke lang tid før man får bildene heller...
Les mer

– Linn-Maria
 
 
Gode minner er verdt og fremkalle

Fotobok som er enkel og lage og gir så mye glede for hele familien
Les mer

– Connie Thoresen
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.