allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Fotobokomslag

Fotobokomslag

Sørg for at fotoboken din gjør et godt førsteinntrykk med et omslag i høy kvalitet. Hos fotoknudsen har vi fire ulike omslag som du kan velge mellom, slik at du kan lage fotobøker som passer perfekt til bildene dine. Velg omslaget du foretrekker, sett sammen fotoboken slik du ønsker og bestill den enkelt på nett.

  • Lag et omslag i høy kvalitet til fotoboken din
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag et omslag til fotoboken din

 

Velg et omslag til fotoboken din

Enten du skal lage et elegant bryllupsalbum eller en bok med koselige familiebilder, vil du finne et omslag som passer for deg. Du kan lage et unikt bildeomslag som gjør at albumet ditt skiller seg ut i bokhyllen, eller kanske en serie av bøker som har det samme linomslaget. Du kan også velge et skinnomslag som gir fotoalbumet ditt en tradisjonell stil Hvis du ønsker deg en bok som er lett og enkel å bla i sammen med venner, kan du også velge et mykt omslag til fotoboken din.

Slik lager du et personlig fotobokomslag

Gå til fotobokprogrammet vårt for å komme i gang. Velg en fotobok med stivt omslag hvis du vil ha en bok som er kledd i lin eller skinn. Hvis du har lyst på et bildeomslag kan du velge en fotobok med enten mykt eller stivt omslag. Det er enkelt og morsomt å velge bilder til forsiden av fotoalbumet ditt – bare last opp bildene du vil bruke og plasser dem der du vil. Du kan også sette inn en tekstboks for å skrive en tittel på fotobokomslaget. Deretter kan du være kreativ med resten av boken og eksperimentere med redigeringsverktøyene våre.

Legg til de siste detaljene på fotobokomslaget ditt og legg inn bestillingen

Når du er fornøyd med fotoboken din, klikker du på “legg i handlekurven”. Hvis du har valgt et omslag i lin eller skinn kan du nå velge farge. De fleste av våre fotobøker med linomslag kan leverest i syv ulike fargenyanser, fra skinnende sølv til dyp kongeblå. Og hvis du har valgt skinnomslag kan du velge mellom klassisk svart eller karamellbrunt. Her kan du også legge til en tittel og velge glanset papir for å få en sterkere fargekontrast i bildene dine. Da er du klar til å bestille, og vi vil sende fotoboken din til deg.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4228 reviews
 
Anbefales på det fulleste

Lett fotobok oppsett via app, gode priser, rask levering.
Les mer

– Jonas
 
 
Fotoknudsen leverer bra saker

Fotoknudsen har gode produkter. Det er bla stor frihet i hvordan du kan skreddersy egen fotobok. Prisene er ok, og de leverer rask. God kundeservice også.
Les mer

– Siv
 
 
Fotokort

Eg tinga fotobok og to koppar (om eg mins rett), men det kom berre fotobok og ein kopp.
Les mer

– Vigleik
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.