allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Fotobok med mykt omslag

Fotobok mykt omslag

Hvis du har lyst på et lett fotoalbum med et personlig omslag, kan du lage en fotobok med mykt omslag hos fotoknudsen. Last opp et bilde til omslaget for å få en helt personlig stil og lag et fotoalbum som er unikt for deg. Sjekk ut de ulike størrelsene våre for å komme i gang og bestill deretter boken din på nett.

  • Lag en fotobok med mykt omslag i høy kvalitet
  • 100 % kundetilfredshetsgaranti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag en fotobok med mykt omslag

 

Lag en personlig fotobok med mykt omlag hos fotoknudsen

Vi har en rekke nydelige omslag som du kan velge mellom når du skal lage en personlig fotobok. Når du skal starte på et nytt prosjekt kan du velge mellom et utvalg stive omslag som er tilgjengelige både i lin og skinn. Eller du kan lage bildeomslag med dine egne bilder til fotobøker med både stive og myke permer. I tillegg til at de kan tilpasses med dine egne bilder, er myke omslag også ideelle dersom du ønsker deg en lett bok som det er enkelt å bla i og ta med rundt.

Slik lager du en personlig fotobok med mykt omslag

En fotobok med et mykt bildeomslag blir et helt unikt album som er enda mer personlig, både for deg selv og den som får boken i gave. Enten du har valgt en liten, kvadratisk fotobok med mykt omslag eller et stort, stående album for å vise frem reisebildene dine, er det kjempeenkelt å lage ditt eget bildeomslag. Du trenger bare å laste opp bildet i fotobokprogrammet vårt, og deretter posisjonere det og justere størrelse og retning til du oppnår resultatet du vil ha. Du kan også laste opp mer enn et bilde for å lage en montasje av favorittminnene dine.

Er du klar til å bestille din fotobok med mykt omslag?

Med fotobokprogrammet vårt kan du legge til rammer, masker og cliparts i fotobøkene dine. Og du kan også legge til bildetekster og sitater som hjelper til med å fortelle historien din. Når du er fornøyd med designet ditt, klikker du på “legg i handlekurven”. Her kan du også velge høykvalitets glanset papir hvis du vil gi bildene en luksuriøs stil og større fargedybde. Det eneste som gjenstår nå er å bestille den nye fotoboken din med mykt omslag, og vente på at den blir levert på døren hjemme hos deg.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4666 reviews
 
God kvalitet på produktet

God kvalitet på produktet. Rask og grei behandling. Fine redigeringsmuligheter når du lager en fotobok.
Les mer

– Kari Tveøy
 
 
Rask levering

Rask produksjon og fin app til å lage fotoboken.
Les mer

– Lars
 
 
Flott fotobok

Flott fotobok
Les mer

– Gunnkunde
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.