allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Kvadratisk fotobok

Kvadratisk fotobok

Lag en kvadratisk fotobok fra fotoknudsen til koselige familiebilder eller for å dele noen utvalgte bilder i et ekstra stort album. Vi har mange størrelser og formater å velge mellom, så kom i gang nå med å lage og bestille din fotobok på nett.

  • Lag en høykvalitets kvadratisk fotobok
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen kvadratisk fotobok

 

Lag en kvadratisk fotobok fra fotoknudsen

Kvadratiske fotobøker passer perfekt for å gjenoppleve alle de fineste familieminnene deres. Et fotoalbum på 10 x 10 cm passer perfekt i vesken din når du er på reise. Og en ekstra stor kvadratisk bok på 30 x 30 cm, er super for å vise frem de flotteste bildene fra bryllupet ditt. En mellomstor, kvadratisk fotobok kan bli en flott hobby- eller minnebok som du kan gi bort i gave. Og de er også nydelige som babybøker, som du kan bruke for å samle alle barnas små milepæler i et nydelig fotoalbum.

Slik bestiller du en kvadratisk fotobok på nett

Det er enkelt å lage en helt unik kvadratisk fotobok med fotobokprogrammet vårt. Først velger du størrelse og format – du kan velge mellom både liggende, stående og kvadratiske fotobøker. Noen størrelser er også tilgjengelige med mykt omslag. Så dersom du ønsker deg et lett album som du kan ta med deg i vesken, vil en fotobok på 10 x 10 cm passe perfekt. Når du er fornøyd med størrelsen på den kvadratiske fotoboken din, kan du eksperimentere med de ulike designmulighetene.

Klar til å bestille kvadratisk fotoboken fra fotoknudsen?

Med fotobokprogrammet vårt kan du laste opp bildene dine og prøve så mange ulike sideoppsett som du vil. Du kan også legge til masker, rammer, cliparts, bakgrunner og kommentarer for å gjøre den kvadratiske fotoboken din enda mer personlig. Når du er fornøyd med designet ditt, klikker du på “legg i handlekurven”. Her kan du også legge til de siste detaljene. Du kan velge et omslag til boken din og gi den en tittel. Og hvis du vil gi bildene dine en profesjonell look, kan du velge glansede sider. Det eneste som gjenstår nå er å legge inn bestillingen din, så vil du snart få den nye kvadratiske fotoboken din levert på døren.

Vær kreativ

Rated 4.2 of 5 based on 3544 reviews
 
Lerret

Alle mine bilder på lerret i 70x100 har vært veldig bra utenom et som var for lyst, men dette ble ordnet og jeg fikk et nytt gratis. Fotoboken jeg fikk laget var av meget høy kvalitet. Tommelen opp for Fotoknudsen
Les mer

– kunde
 
 
Mister noe farge og kontrast. Flott fotobok ellers.

Mister noe farge og kontrast sett i forhold til bildene jeg laster opp. Ellers fine fotobøker, god kvalitet og fortløpende informasjon om sending er positivt.
Les mer

– Ingunn
 
 
Rask levering

Rask levering, fint å få beskjed når man lager fotobok om eventuelle bilder som kan bli uklare slik at man kan endre dette
Les mer

– Grete
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.