Kvadratisk fotobok

Lag en kvadratisk fotobok fra fotoknudsen til koselige familiebilder eller for å dele noen utvalgte bilder i et ekstra stort album. Vi har mange størrelser og formater å velge mellom, så kom i gang nå med å lage og bestille din fotobok på nett.

  • Lag en høykvalitets kvadratisk fotobok
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din egen kvadratisk fotobok

Lag en kvadratisk fotobok fra fotoknudsen

Kvadratiske fotobøker passer perfekt for å gjenoppleve alle de fineste familieminnene deres. Et fotoalbum på 10 x 10 cm passer perfekt i vesken din når du er på reise. Og en ekstra stor kvadratisk bok på 30 x 30 cm, er super for å vise frem de flotteste bildene fra bryllupet ditt. En mellomstor, kvadratisk fotobok kan bli en flott hobby- eller minnebok som du kan gi bort i gave. Og de er også nydelige som babybøker, som du kan bruke for å samle alle barnas små milepæler i et nydelig fotoalbum.

Slik bestiller du en kvadratisk fotobok på nett

Det er enkelt å lage en helt unik kvadratisk fotobok med fotobokprogrammet vårt. Først velger du størrelse og format – du kan velge mellom både liggende, stående og kvadratiske fotobøker. Noen størrelser er også tilgjengelige med mykt omslag. Så dersom du ønsker deg et lett album som du kan ta med deg i vesken, vil en fotobok på 10 x 10 cm passe perfekt. Når du er fornøyd med størrelsen på den kvadratiske fotoboken din, kan du eksperimentere med de ulike designmulighetene.

Klar til å bestille kvadratisk fotoboken fra fotoknudsen?

Med fotobokprogrammet vårt kan du laste opp bildene dine og prøve så mange ulike sideoppsett som du vil. Du kan også legge til masker, rammer, cliparts, bakgrunner og kommentarer for å gjøre den kvadratiske fotoboken din enda mer personlig. Når du er fornøyd med designet ditt, klikker du på “legg i handlekurven”. Her kan du også legge til de siste detaljene. Du kan velge et omslag til boken din og gi den en tittel. Og hvis du vil gi bildene dine en profesjonell look, kan du velge glansede sider. Det eneste som gjenstår nå er å legge inn bestillingen din, så vil du snart få den nye kvadratiske fotoboken din levert på døren.