allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Stående fotoalbum

Stående fotoalbum

Lag et stående portrettalbum fra fotoknudsen for alle dine favoritt-familiebilder og for å vise frem dine talenter når det gjelder portrettfotografering. Det er lett å tilpasse albumet slik du ønsker. Så vær kreativ og bestill albumet ditt på nett.

  • Lag et høykvalitets fotoalbum i stående format
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen stående fotoalbum

 

Lag et fotoalbum i stående format fra fotoknudsen

Hvis du elsker å fange disse helt spesielle øyeblikkene med venner og familie, hvorfor ikke gjenoppleve dem i et portrettfotoalbum i stående format? En fotobok med portretter kan gi selfiene på smarttelefonen din et nytt liv og vise frem alle de spontane blinkskuddene av menneskene du er glad i. Det er en rekke størrelser å velge mellom. En flott gaveide er å lage en personlig, mellomstor, stående portrettfotobok med bilder av de beste vennene dine. Og med et ekstra stort, stående fotoalbum kan du lage en coffee table-bok som fungerer som et statement i hjemmet ditt. Her ser du hvordan du kommer i gang.

Slik lager du ditt eget fotoalbum i stående format

Vårt redigeringsverktøy gir deg muligheten til å personliggjøre et album i stående, liggende eller kvadratisk format. Når du har valgt stående format, velger du enkelt den størrelsen du ønsker. Så er det på tide å være kreativ og ha det gøy. Last opp blinkskuddene du elsker, eksperimenter med sideoppsett og begynn å lage fotoboken din i stående format akkurat slik du ønsker den. Du kan også legge til clipart og tekst, i tillegg til at det finnes en lang rekke bakgrunnsfarger og mønstre du kan prøve ut.

Bestill ditt fotoalbum i stående format på nett

Ta en forhåndsvisning av fotoboken din. Når du er fornøyd med sideoppsettet ditt og bildene dine ser perfekte ut, klikker du på “legg i handlekurv”. Her kan du legge en “finishing touch” til den stående fotoboken din, for eksempel glanset papir for å gi bildene dine større fargedybde og kontrast. Du kan velge omslag i lin eller skinn og i tillegg legge til en tittel. Eller, for å gjøre albumet enda mer personlig, legge ditt eget bilde på forsideomslaget. Alt du trenger å gjøre nå, er å legge inn bestillingen og få boken levert på døren.

Vær kreativ

Rated 4.2 of 5 based on 3544 reviews
 
Lerret

Alle mine bilder på lerret i 70x100 har vært veldig bra utenom et som var for lyst, men dette ble ordnet og jeg fikk et nytt gratis. Fotoboken jeg fikk laget var av meget høy kvalitet. Tommelen opp for Fotoknudsen
Les mer

– kunde
 
 
Mister noe farge og kontrast. Flott fotobok ellers.

Mister noe farge og kontrast sett i forhold til bildene jeg laster opp. Ellers fine fotobøker, god kvalitet og fortløpende informasjon om sending er positivt.
Les mer

– Ingunn
 
 
Rask levering

Rask levering, fint å få beskjed når man lager fotobok om eventuelle bilder som kan bli uklare slik at man kan endre dette
Les mer

– Grete
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.