allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Ekstra stort fotoalbum

Ekstra stort fotoalbum

Lag en skreddersydd coffee table-bok ved hjelp av et ekstra stort fotoalbum fra fotoknudsen. Gjør inntrykk med de største og beste blinkskuddene dine, personliggjør omslaget og bestill en fotobok som er unik for deg.

  • Lag en høykvalitets ekstra stor fotobok
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen ekstra stort fotobok

 

Kom med et dristig statement i form av et ekstra stort fotoalbum

For overveldende landskapsbilder og uttrykksfulle portretter, sett i gang med å utforme den ekstra store fotoboken din. Det er den perfekte måten å vise frem disse “once in a lifetime”-severdighetene på. Og hvis du trenger en profesjonell portfolio for å vise frem dine beste arbeider, er størrelsen også ideell. Dette er fantastisk flotte gaver og praktfulle bryllupsalbum. Og det er massevis av morsomme måter du kan skreddersy boken på og gjøre den til din egen. Gå inn på redigeringsprogrammet vårt for å komme i gang og oppdag alle mulighetene for å gjøre den ekstra store fotoboken personlig.

Slik lager du ditt eget, ekstra store fotoalbum

Det er så enkelt å komme i gang med å lage fotoboken din. Først går du til det nedlastbare eller nettbaserte redigeringsprogrammet vårt. Der vil du finne et utvalg bøker, inkludert små, mellomstore, store og ekstra store fotobøker. Klikk på ‘XL’ fotobok for å filtrere resultatene, og deretter kan du velge formatet du ønsker. For å vise frem de beste panoramaene fra den siste ekspedisjonen din, hvorfor ikke velge en XL kvadratisk fotobok med premium layflat-innbinding? Og til de store gruppebildene av venner og familie, kan du ta den helt ut med en XL fotobok i liggende format. Nå kan du være kreativ og sette i gang med å skreddersy boken.

Klar til å bestille et ekstra stort fotoalbum?

I redigeringsprogrammet vårt kan du eksperimentere med så mange forskjellige sideoppsett som du ønsker. Kanskje du skulle forsøke et oppslag over to sider i en ekstra stor fotobok med layflat-innbinding. Du kan også lage en montasje med våre mosaikk-mønstre i en liggende bok. Og for å gjøre albumet personlig kan du også legge til bakgrunner, masker og tekst. Når du er tilfreds med designet ditt, klikker du på ‘legg i handlekurven‘. Her kan du legge en tittel til omslaget og velge glanset papir for å få skikkelig smell i fargene på bildene dine. Da er du klar til å bestille, og vi vil sende det ekstra store fotoalbumet til deg.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4116 reviews
 
Anbefaler!

Rask og god kundeservice. Minus at en ikke automatisk kan lage sidetall i fotobok når en bruker den nettbaserte appen.
Les mer

– karen wheeler
 
 
Tok litt lang tid til jeg fikk…

Tok litt lang tid til jeg fikk fotoboken. 16 dager.
Les mer

– Merete Jenssen
 
 
Bra fotobok

Bra fotobok, kort leveringstid. Litt kort frist når jeg mottar rabattkode
Les mer

– kunde
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.