allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Fotobok med glansede sider

Fotobok med glansede sider

Få frem de nydelige fargene i bildene dine med en fotobok med glansede sider fra fotoknudsen. Med vårt nydelige, glansede papir vil bildene dine få en luksuriøs glans og formelig poppe ut av boksidene. Så kom i gang og bestill din fotobok på nett.

  • Lag en fotobok med glansede sider i høy kvalitet
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din glansede fotobok

Lag fotobøker med glansede sider hos fotoknudsen

Hvis du fotograferte noen helt unike landskap på din siste reise eller har noen bilder fra en helt spesiell dag liggende på PC-en, kan du gi liv til disse bildene med en fotobok med glansede sider. Med et fotoalbum med glansede sider kan du gi bryllupsbildene dine en luksuriøs stil og følelse eller fotoporteføljen din en profesjonell look. De høyglansede sidene gir en høyere fargekontrast, slik at du kan vise frem de flotte reisebildene dine med stil. Den glansede overflaten passer også perfekt for portretter og nærbilder – med større bildeskarphet kommer livets små detaljer enda bedre frem.

Slik lager du en personlig fotobok med glansede sider

Det er morsomt og enkelt å tilpasse fotoboken med glansede sider. Med vårt fotobokprogram på nett kan du jobbe med prosjektene dine hvor som helst og når som helst. Og hvis du laster ned fotobokprogrammet kan du fortsette arbeidet også når du ikke har internettilgang. Du kan velge mellom en rekke ulike formater og størrelser til din fotobok med glansede sider. Du kan for eksempel velge en stor, liggende bok for å vise fram imponerende landskapsbilder fra reisene dine, eller en liten, kvadratisk bok til de små øyeblikkene. Når du har valgt formatet kan du eksperimentere med designet.

Er du klar til å bestille fotobok med glanset papir?

Når du legger til favorittbildene dine i fotobokprogrammet vårt kan du utforske ulike sideoppsett, prøve deg frem med cliparts og ramme inn bildene dine akkurat slik du vil. Se gjennom fotoboken din i “Forhåndsvisning”, og når du er fornøyd med hvordan den ser ut klikker du på “Legg i handlekurven”. Her kan du også legge til de siste detaljene til omslaget og velge glanset papir slik at du får en fotobok med glansede sider. Det eneste som gjenstår nå er å bestille fotoboken din, og vente på at den blir levert på døren hjemme hos deg.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4117 reviews
 
Anbefaler!

Rask og god kundeservice. Minus at en ikke automatisk kan lage sidetall i fotobok når en bruker den nettbaserte appen.
Les mer

– karen wheeler
 
 
Tok litt lang tid til jeg fikk…

Tok litt lang tid til jeg fikk fotoboken. 16 dager.
Les mer

– Merete Jenssen
 
 
Bra fotobok

Bra fotobok, kort leveringstid. Litt kort frist når jeg mottar rabattkode
Les mer

– kunde
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.