allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Fotobokalternativer

Fotobokalternativer

Lag en unik fotobok fra fotoknudsen for å kunne gjenoppleve favorittøyeblikkene dine og se tilbake på livets store eventyr. Sjekk ut fotobokalternativene våre for å komme i gang og lag dine egne, personlige fotoalbum på nett.

  • Lag en fotobok i høy kvalitet
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen fotobok

 

Utforsk alle fotobokalternativene våre

Enten du vil gjenoppleve den store dagen din med et bryllupsalbum eller ta vare på reisebildene dine, har vi massevis av alternativer du kan velge mellom. Vi har flere størrelser som passer til alle typer fotoalbum, fra ekstra store coffee table-bøker til minialbum på 10 x 10 cm. Du kan lage en serie av fotobøker med matchende omslag i lin eller skinn. Og hvis du ønsker deg et helt unikt album som skiller seg ut i bokhyllen din, kan du lage et fotobokomslag med dine egne bilder. Bare gå til fotobokprogrammet vårt for å komme gang.

Slik tilpasser du de ulike fotobokalternativene

Først velger du størrelsen og formatet som passer best til bildene dine. Du kan gjenoppleve koselige familieminner med en mellomstor, liggende bok. Eller vise frem reisebildene dine med en stor, kvadratisk bok. Når du har bestemt deg for hvilken bok du vil ha kan du laste opp bildene dine og være kreativ med cliparts, masker, m.m. Vi har også en rekke andre alternativer å velge mellom, som for eksempel høykvalitets glanset papir som sørger for at bildene dine får en bedre fargekontrast. For noen boktyper kan du også velge layflat-innbinding, som passer kjempegodt for panoramabilder og bilder som dekker to boksider.

Slik bestiller du fotoboken din

I fotobokprogrammet vårt kan du se en forhåndsvisning av fotoboken din før du bestiller. Når du er fornøyd med boken din klikker du på “legg i handlekurven”. Dersom du ikke har valgt alternativene mykt omslag eller bildeomslag, kan du nå velge mellom lin- og skinnomslag i ulike farger. Du kan også sette en tittel på omslaget. Når du har fått på plass alle detaljene, trenger du bare å bekrefte bestillingen din før vi sender deg fotoboken. Så ta en titt på alle fotobokalternativene våre, så du kan komme i gang med å dele de fineste minnene dine.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 3691 reviews
 
Fotokalender

Lager kalendre hvert år til julegaver. Samt at jeg lager fotobok for hvert eneste år! Etter nyttår! Fornøyd. Syns kalenderene i år var litt uklare!
Les mer

– Turid H. Sakariassen
 
 
God kvalitet og enkelt å lage fotobøker

God kvalitet og enkelt å lage fotobøker
Les mer

– Barbro
 
 
Dere leverer alltid flotte produkter og…

Dere leverer alltid flotte produkter og om noe har gått galt, er det rask hjelp å få fra kundeservice. Har brukt dere mange ganger til å lage fotobøker til konfirmasjoner, enkelt å lage dem slik man vil og populært å motta av konfirmanten.
Les mer

– Tone
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.