Fotobøker med stivt omslag

Sørg for at fotoboken din gjør et godt førsteinntrykk med et stivt omslag i høy kvalitet. Velg det materialet du foretrekker, eller gjør den ekstra personlig med dine egne bilder på omslaget. Slik kommer du i gang og slik bestiller du fotoboken din hos fotoknudsen.

  • Lag et stivt omslag i høy kvalitet til fotoboken din
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din egen fotobok med stivt omslag

Hvilke alternativer finnes for stivt omslag?

Enten du skal lage et bryllupsalbum eller vil vise frem feriebildene dine, har vi et omslag som passer perfekt til fotoboken din. Du kan velge et skinnomslag for en tradisjonell stil, eller et høykvalitets linomslag. Hvis du ønsker en mer personlig stil, kan du også lage et omslag med dine egne bilder på til fotoboken din. Våre stive omslag kommer også i en rekke ulike størrelser, slik at du både kan lage en stor coffee table-bok og et lite album som du kan ta med deg når du er på tur.

Slik lager du din egen fotobok med stivt omslag

Det er veldig enkelt å lage en fotobok med stivt omslag. Gå til vårt nettbaserte eller nedlastbare fotobokprogram, hvor du kan velge mellom en rekke ulike stive og myke omslag. Deretter kan du filtrere etter størrelse og format. En av våre små 13 x 10 cm store fotobøker med stivt omslag kan bli en nydelig liten gave. Og hvis du har lyst på et stort album du kan ha hjemme, kan du lage en ekstra stor fotobok på hele 39 x 29 cm. Når du har valgt stilen du liker best, er det på tide å slippe løs kreativiteten.

Slik bestiller du din egen fotobok med stivt omslag

Med fotobokprogrammet vårt kan du prøve deg fram med ulike sideoppsett og gjøre fotoboken din enda mer personlig med cliparts, masker og bakgrunner. Du kan også lage et personlig omslag med dine egne bilder. Når du er fornøyd med boken din, klikker du på “legg i handlekurv”. Hvis du ikke har lyst til å oppgradere til et bildeomslag, kan du isteden velge mellom omslag i skinn eller lin. Og du kan også velge glanset fotopapir til boken din hvis du ønsker det. Og så er du klar til å bestille og få den skreddersydde boken levert på døren.