Fotobok med stivt omslag

Enten det er en reisefotobok eller et bryllupsalbum – en fotobok med stivt omslag er et nydelig valg for de beste bildene dine. Du kan velge mellom en rekke størrelser, formater og design og fylle hyllene dine med mange gode minner. Med mange muligheter for å gjøre den så personlig du vil og et brukervennlig fotobokprogram, er det enkelt å lage din egen personlige fotobok med stivt omslag hos fotoknudsen. Her kan du se hvordan du gjør det.

  • Lag en fotobok med stivt omslag av høy kvalitet
  • 100% fornøydgaranti
  • Raskt og enkelt online-design
Lag din egen fotobok med stivt omslag

Hvorfor lage fotobok med stivt omslag?

Enten du lager et bryllupsalbum eller ønsker å samle feriebildene dine – favorittøyeblikkene dine vises på sitt aller beste i en fotobok med stivt omslag. Det robuste omslaget gjør fotoboken din mer stabil og den ser ekstra flott ut i bokhyllen, særlig hvis du bestiller flere bøker samtidig. Og selv om du lager en fotobok med stivt omslag til familie og venner, så er en elegant fotobok noe alle vil sette ekstra stor pris på.

Og det aller beste: For en ekstra elegant fotobok, gå for Layflat-innbinding med stivt omslag, som oppslått er helt flat og som viser bildene dine over to sider, uten fold i midten. Så får de beste øyeblikkene dine den scenen de fortjener.

Hvilke alternativer er det for fotobøker med stivt omslag?

Våre fotobøker med stivt omslag er tilgjengelige i forskjellige størrelser, enten du vil lage en liten fotobok med stivt omslag eller en XL-versjon. Ønsker du å lage en fotobok i A4-format med stivt omslag, velg Fotobok L. For en A5-fotobok i stående format med stivt omslag kan du bestille vår fotobok Stående M. Du velger selv om du vil lage en coffe table-bok eller et stødig lite album du kan ta med deg hvor som helst.

Du kan også lage albumet ditt i forskjellige formater – i stående, liggende eller kvadratisk format og lage et matchende omslag. Hvis du vil, kan du gjøre den personlig med glansede sider eller en Layflat-innbinding. Uansett hvordan du vil at din fotobok med stivt omslag skal se ut, vi har det rette alternativet for deg.

Lag en coffe table-bok

En fotobok med stivt omslag er perfekt som coffe table-bok. Velg ut de beste bildene fra ferien, hagen eller andre ting du liker å fotografere, og lag en lekker fotobok som vil se fantastisk ut på sofabordet ditt.

Tips: Velg en farge på det stive omslaget som står i stil til fargene i stuen din, for å lage, ikke bare en flott minnebok, men også en lekker dekorasjon.

Hvordan lage en fotobok med stivt omslag

Det er enkelt å lage en fotobok med stivt omslag. Når du har bestemt deg for størrelse og format er det bare å sette i gang. Du bestemmer selv om du vil starte med en tom mal eller velge en av våre temabøker. I vårt brukervennlige fotobokprogram legger du så inn bildene dine og arrangerer dem i oppsettet.

Lek deg med cliparts, masker og bakgrunner for å gi fotoboken din et personlig preg. Du kan også legge til tekst og notere de viktigste datoene, ordtakene og historiene. Når du er fornøyd med verket ditt er det bare å bestille fotoboken, så kan du kose deg med alle de fine opplevelsene dine igjen og igjen.

Fotobok med stivt omslag fra fotoknudsen

En elegant fotobok med stivt omslag er den perfekte måten å vise frem de fineste øyeblikkene dine på. Det solide og elegante omslaget er perfekt for gaver av høy kvalitet og ser også flott ut i bokhyllen din. Hos fotoknudsen kan du designe unike fotobøker på kort tid og gjøre dem så personlige du vil. Enten som et bryllupsalbum eller som familiefotobok – samle dine beste øyeblikksbilder i en fotobok med stivt omslag.