Doble fotokort

Hos fotoknudsen kan du velge mellom hele tre typer matt overflate for fotokortene din. Uansett om du skal lage et flatt kort eller eller et doble bursdagskort, kan du personlig tilpasse det med en matt overflate som du kommer til å elske.

  • Lag personlig tilpassede matte fotokort
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag dine egne doble fotokort

Doble fotokort

Doble fotokort gir dine personlig tilpassede bursdagskort et moderne uttrykk. Uansett om du skal lage et et doble kort eller et flatt postkort kan du lage et moderne mesterverk som både kan invitere, takke eller gratulere med dagen med tre forskjellige matte overflater. For doble kort kan du velge Standard matt som er premium papir med en myk semi-matt overflate eller Ekstra Matt som er ubehandlet ekstra tykt papir som kan holde i lang tid. Hvis du lager ditt eget flate kort kan du velge Matt fotopapir.

Hvordan lager du et personlig doble fotokort

Det kunne ikke være enklere å lage ditt personlige doble gratulasjonskort enn med fotoknudsen. Du kan rett og slett velge det eventet du vil lage og et fotokort for (eller “Designe ditt eget”), og deretter velge format og papirtype i de oransje boksene. Kryss av i feltet for “Doble fotokort” og start med å tilpasse det i fotoknudsens designprogram. Her kan du laste opp bildene dine, velge layout, legge til tekst, rammer med mere.

Å bestille dine doble fotokort

Så snart du er fornøyd med ditt personlige doble gratulasjonskort, kan du klikke på “legg til i handlevogn” og så kan du velge mellom 10 x 15 cm eller 13×19 cm som størrelse for fotokortet ditt. Etter at du har gjort valgene dine, kan du betale. Sjekk at du har valgt det antall kort du vil ha. Fra 10- 1000 og den papiroverflate du gjerne vil ha. Ikke glem at uansett hvor mange doble fotokort du bestiller, så er konvolutter inkludert i prisen. Nå skal du bare klikke deg over til betaling og så er du ferdig.