1. Hjem
  2. Fotokort
  3. Takkekort konfirmasjon

40% rabatt på alt når du handler for over kr 350,- |  

Rabattkode: GAVER

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Takkekort konfirmasjon

Takkekort konfirmasjon

Si takk for konfirmasjonsgavene med et konfirmasjon takkekort. Finn takkekort konfirmasjon på nettet, for enkel bestilling av personlige kort. Du kan bruke bilder tatt av fotograf, eller bilder du har tatt selv. Du kan velge mellom doble eller enkle takkekort konfirmasjon, og bruke et eller flere bilder. Bruk gjerne litt originale bilder sammen med et mer tradisjonelt hovedbilde, og lag konfirmasjon takkekort som gjenspeiler personligheten og interessen til konfirmanten. Takkekort er en gave som blir verdsatt av alle som får den.

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

8 basert på 657 vurderinger

slim_arrow_left

Veldig bra


HELLE LINGE

Fine kort med fin kvalitet


Mia Elise

Jeg syntes det var enkelt å lage mine takkekort, men de kom ikke helt ut som jeg hadde sett for meg med tanke på skriftstørrelsen, bildekvaliteten var super. Det jeg da får etter at de har lest min tilbakemelding er tilbud om er ny forsendelse av kort som er korrigert og helt som jeg har tenkt, vederlagsfritt. Det må jeg si er kjempebra servise. Må også sies at jeg har bestilt kopp med bilde som var kjempefin og tåler oppvaskmaskin uten at motivet er blitt falmet.


Jill Monica

Bra med bilde på begge sider


Petter

Flotte kort med fine bilder og tekst.


Kai

Rask levering, brukervennlig nettside med enkelt oppsett for å lage unike bildekort!


Eirin
slim_arrow_right

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!