Tips til valentinsgaver til henne

Av Fotoknudsen 1. februar 2024

Fra romantiske fotobøker til unik veggdekor og søte krus, vi har flere kreative tips så du kan finne den perfekte valentinsgaven til kvinnen i ditt liv.

Leter du etter en unik valentinsgave for å vise din kjærlighet til kjæresten din? En personlig fotogave er aldri feil. Bli inspirert og sjekk ut tipsene våre for personlige valentinsgaver som sier “”jeg er glad i deg”” på en nydelig, men kreativ måte.

Fotobok: din kjærlighetshistorie i bilder

Kan dere fylle en hel bok med gode minner? Gjør det! En fotobok som viser gode minner er en romantisk valentinsgave til kjæresten din. Den er lett å lage, du bare samler de beste bildene av gode opplevelser sammen og organiserer dem kronologisk i fotoboken. Og hvis du har liten tid, la Smart Assistenten vår hjelpe deg.

Deretter kan du gjøre boken personlig med illustrasjoner, bakgrunner og rammer. Og hvorfor ikke sette prikken over i-en med noen kjærlige hilsener her og der? Hvis du fortsatt trenger litt hjelp med designet så har vi gode tips til deg her.

Store øyeblikk som veggdekor

Hvilket øyeblikk sammen med kjæresten er det aller beste? Hvorfor ikke forevige det på en veggdekor slik at dere kan gjenoppleve det sammen, igjen og igjen? Enten som et bilde eller en collage – en personlig veggdekor er en valentinsgave som garantert vil gjøre inntrykk. Velg blant forskjellige størrelser og et materiale som passer bildet. Fotolerret er perfekt for pittoreske bakgrunner og bilder på akrylglass viser fargene på sitt beste. Sjekk ut flere tips i vår materialguide for veggdekor.

Tips: Veggdekor med ditt beste familiebilde eller et morsomt bilde av din firbeinte venn kan også være flotte valentinsgaver til henne.

En fotokalender med kjærlighet året gjennom

Enten du er nygift eller har vært gift lenge – en personlig kalender er alltid en rørende valentinsgave til din kjære. Den følger henne gjennom hele året og minner henne om felles opplevelser og milepæler hver måned. Våre kalendere kan starte på en hvilken som helst måned, slik at du også kan gi en i gave, selv i februar.

Velg et forhåndsdesignet design du liker godt og fyll kalenderen med dine beste minner. For litt ekstra stemning kan du tilpasse bildene til sesong eller måned. Til slutt kan du legge til individuelle datoer som jubileum, bursdager og kommende arrangementer for å gjøre kalenderen enda mer personlig.

Varm kjærlighet i en hjertekopp

Hvis du vil ha en smilende og blid kjæreste tidlig på morgenen, da er kopp med bilde den perfekte valentinsgaven til henne. Lag en kopp med hennes favorittøyeblikk eller en nydelig tekst, så vil morgenkaffen smake enda bedre. Vår favoritt for valentinsdagen er definitivt våre hjerteformede kopper som hever gaven med sitt hjerteformede håndtak for et ekstra romantisk preg.