7 valentinsgaver til menn

Av Fotoknudsen 1. februar 2024

Gled din kjære denne valentinsdagen med en personlig gave. Alt fra bilde på aluminiumsplate til magiske kopper – se våre tips til kreative valentinsgaver til mannen i ditt liv.

Vil du vise ham hvor mye han betyr for deg? Vi tror den perfekte måten å vise din kjærlighet på er å lage en personlig valentinsgave til ham. Hos fotoknudsen finner du mange kreative måter å si “”jeg elsker deg”” på, til kjæresten din. Fra stor veggdekor til små fotobøker, vi har mange fine valentinsgaver du garantert vil lykkes med.

Gi bort flotte øyeblikk som veggdekor

Mobilen din er sannsynligvis full av bilder av dere to, så hvorfor ikke gjøre ett av dem om til en nydelig valentinsgave til mannen din? For eksempel et bilde på aluminiumsplate som med sin matte finish og friske farger er en trendy gave som vil friske opp ethvert hjem. Du kan sette ett bilde i fokus eller lage en collage av flere høydepunkter.

Hvis du ikke vil bruke et bilde av dere to, kan du også lage et flott blikkfang med favorittbildet fra hans siste storbytur, og du kan til og med velge et svart-hvitt-bilde hvis du vil gi det et kult preg. Er ikke aluminiumsplate din greie? Se utvalget vårt, vi har flere veggdekormaterialer du kan velge blant.

Organiser året med en fotokalender

Til kontoret eller til hjemmet – en fotokalender er like praktisk som den er personlig. Den minner deg på alle viktige datoer og gleder deg med vakre minner hver måned. Derfor er en fotokalender en nydelig valentinsgave til kjæresten eller mannen din. Om du ønsker en som er fargerik, eller heller klassisk og diskré, hos oss kan du velge fra et bredt spekter av design og gjøre kalenderen så personlig du vil.

Velg mellom vegg- eller skrivebordskalender, forskjellige størrelser og sideoppsett og legg til dine beste bilder. Og ikke minst, alle våre fotokalendere kan lages med en hvilken som helst startmåned, så du kan fortsatt gi dem som gaver i februar. Til slutt, legg til noen få personlige datoer som bursdager, jubileum eller individuelle milepæler – og valentinsgaven er i boks.

Overrask ham med en magisk valentinsgave

Gi et magisk krus i valentinsgave og piff opp kaffepausene til mannen i ditt liv. Ved første øyekast ser kruset helt svart ut, men så snart du heller i en varm drikke, avsløres motivet – et bilde av dere to, et kjærlighetsbudskap eller et motiverende ordtak. Dette gjør den til en super valentinsgave til ham, en gave som overrasker og sprer glede både på jobb og ved frokostbordet.

Gi en fotobok som valentinsgave til kjæresten din

Små øyeblikk og store milepæler, fortell kjærlighetshistorien din i en fotobok og se tilbake på alle opplevelsene dere har hatt sammen. Om den er i XL eller i et kompakt lommeformat vil denne valentinsgaven garantert glede kjæresten din.

Du kan samle fine minner opp gjennom årene eller ta med høydepunktene fra siste reise. Vi har mange temabøker med nydelige design som du kan velge blant og gjøre så personlige du vil. Vårt fotobokprogram er enkelt å bruke, så start nå med en fotobok som feirer kjærligheten mellom dere to. Her er noen nyttige designtips.

Minner til å ta og føle på: fremkalte bilder

De er kanskje litt gammeldagse, men de har fortsatt sin sjarm. Så hvorfor ikke overraske ham med bilder av gode minner sammen, fremkalt på førsteklasses kvalitetspapir. For selv om vi kan bla oss gjennom mobilbildene i løpet av sekunder, er det fortsatt litt mer spesielt å holde bildene i hendene. Du kan også være kreativ ved å lage din egen collage eller skrive søte meldinger på baksiden av bildene. Vi mener: Fremkalte bilder skårer som kul valentinsgave med retrofaktor til ham.