Lag underveis i sommer

Av Fotoknudsen 24. juli 2023

Hvorfor vente til du kommer hjem før du gjør sommeropplevelsene dine til flotte fotoprodukter? Last ned appen vår i dag og start nå mens du fortsatt er der ute og skaper nye minner.

Enten du tilbringer sommerferien i utlandet eller hjemme, på stranden eller på fjellet, så er en ting er sikkert: sommerens høydepunkter må foreviges. Hvorfor vente til du kommer hjem, hvis du kan begynne alt nå og lage mens du holder på?

Enkle alternativer for å laste opp

Å samle alle feriebildene kan være frustrerende når du ikke har alle på ett sted. En kjent situasjon er der du har bilder på mobilen din, i Dropbox -mappene dine og noen favorittbilder på Instagram med fine sommerfiltre. Nå trenger du ikke å bekymre deg over det, med appen fra fotoknudsen kan du laste opp direkte fra mobilen, Dropbox, Instagram, Facebook eller Minnebanken. Det er superenkelt!

Trenger du litt ekstra hjelp til å organisere bildene dine på en profesjonell måte? Sjekk ut disstipsenee enkle.

Kjære dagbok…

Når vi skal lage en fotobok, så glemmer vi dessverre ofte de små tingene som skjedde i ferien. Så hvorfor ikke begynne å lage fotoboken underveis, og legge til en ny side hver dag som din helt egen opplevelsesdagbok? Du får sider fylt når opplevelsene fortsatt er friskt i minnet, og vil derfor ikke glemme de små historiene – som hvordan du nesten falt i sjøen når du skulle ta det perfekte bildet.

Ingen dekning? Ikke noe problem!

Enten du er en eventyrlysten globetrotter eller foretrekker en rask flytur til strandferien, så vil du alltid oppleve å ha dårlig internettforbindelse noen ganger. Appen fra fotoknudsen fungerer helt fint selv når du ikke er koblet til internett. Så når internett er nede kan du underholde deg selv med å være kreativ og lage ditt neste mesterverk. Og når du er koblet til nettet igjen trenger du bare å klikke på bestill.

Del de gode stundene

Se for deg dette: Du er på ferie med venner og dere har alt bestemt dere for å lage en fotobok for å se tilbake på den morsomme tiden sammen. Absolutt en god idé, men hvorfor ikke gjøre det til et felles prosjekt? Lag en delt Dropbox-mappe der dere alle kan legge til sommerens bilder. Velg en som er kreativ, eller gjør det selv og lag gruppens fotobok med appen til fotoknudsen. Når boken er lagt i handlekurven, bestill den i flere eksemplarer og del dem ut neste gang dere møtes.

For alle enheter

fotoknudsen-appen er tilgjengelig for både Android og iOS, for nettbrett og mobil. Har du en laptop med deg, så er det enda bedre – da kan du også bruke vårt designprogram på Windows eller Mac. God ferie!

Få fotoknudsen-appen