7 måter å få julekortet ditt til å skille seg ut på

Av Fotoknudsen 12. november 2022

Glem e-poster og Facebook-meldinger, og ikke en gang tenk tanken på å bare sende en tekstmelding. Denne julen er det bare et personlig julekort som gjelder. Sjekk ut vår guide for å lage et helt spesielt og personlig kort i år.

Hos fotoknudsen har vårt talentfulle designteam laget over 50 nye julekortdesign. Det betyr at du har 300 flotte alternativer å velge mellom – så her finner du garantert noe som passer din stil. Alle kortene våre kan gjøres helt personlige og unike før de sendes ut rundt til familie og venner. Vi vet jo at førjulstiden kan være ekstra travel, så vi har gjort det så enkelt som mulig for deg å lage julekort. Våre forhåndsdesignede maler er veldig enkle å bruke og alle kan tilpasses 100%, slik at du kan gjøre julekortene dine helt spesielle i år.

Lag en collage

Når vi nå kommer til slutten av dette spesielle året, hvorfor ikke reflektere over alt som har skjedd de siste 12 månedene i en collage? Se over alle bildene du har tatt siden januar og velg de favorittbildene som oppsummerer det beste som har vært i år. Det kan være en ny hobby, de gangene du samlet sammen en hel gjeng, når dere hadde det gøy hjemme med familien eller når du pusset opp hjemmet ditt. Uansett hva, det føles godt å dele fra året som har gått med venner og familie – og et julekort er den perfekte måten å gjøre det på!

Elegant i sort og hvitt

Det blir ikke mye mer elegant enn et fotokort i sort-hvitt. Dette er en super måte å sende et stilig julekort på. Hvis denne typen kort passer din stil, foreslår vi at du tar en titt på et par av våre forhåndsdesignede maler, for eksempel “Tavleskrift og gull” eller “Ordtre“. Alle våre forhåndsdesignede maler kan gjøres personlige, slik at du kan få dem akkurat slik du vil, og disse designene vil se fantastiske ut både på en peishylle eller en kommode. Fotokort i sort-hvitt er veldig fine å bruke til nærbilder av deg, familien eller til og med dramatiske landskap.

Legg til en personlig hilsen

Det trenger ikke alltid være et bilde foran på julekortene fra fotoknudsen. For å gjøre det litt mer spesielt, hvorfor ikke bare legge til din egen hilsen? Bruker du vårt designprogram, er det bare å ta på seg den grafiske designerhatten og lage litt stilig tekstkunst. Vi har et stort utvalg fonter, alt fra moderne og elegante til morsomme og klassiske, som vil få kortet ditt til å skille seg ut. Du kan også legge til bilder på innsiden av kortet, som en hyggelig overraskelse til dem du sender det til. På bloggen vår finner du alle aspekter av hvordan lage flotte julekort eller vise dem fram, helt ned til en praktisk veiledning om hva du skal skrive inni.

Lek deg med våre cliparts

Vi har et enormt cliparts-bibliotek som kan brukes til alle fotoproduktene våre, og vårt designteam har håndtegnet over 300 juleillustrasjoner som du kan bruke i år. Siden vi vet at du ønsker at ditt kort skal skille seg ut fra resten – det er her du kan gjøre det helt spesielt. Velg blant cliparts, rammer, fonter og mer for å gjøre kortet ditt helt unikt. Du kan til og med bruke dette på de forhåndsdesignede malene. Du vil garantert ha det gøy når du bruker kreativiteten din for å gjøre kortet ditt akkurat så julete og personlig som du ønsker. Å legge til ditt personlige preg vil gjøre julekortet ditt til alles favoritt i år.

Rop det ut

Hvis du har fått gode nyheter i år, ikke vær beskjeden – del dem med alle! Hvis du har forlovet deg, fått en baby, fått et nytt kjæledyr eller flyttet i nytt hus, fortell det til venner og familie denne julen. Vi er ganske sikre på at dine gode nyheter, spesielt i år, vil lyse opp dagen deres. En flott måte å fortelle dem hva du har holdt på med i år, er å sende dem et bilde av nyheten (og å si god jul også).

Gjør det profesjonelt

Vi vet hvor hektisk familielivet kan være, men hvis dere alle kan sette av en ettermiddag, kan det å få tatt noen profesjonelle bilder virkelig heve julekortene til et nytt nivå. De fleste fotografer vil enten ha et studio dere kan komme til, eller de vil gjerne komme hjem til deg og sette det opp der. Dette er en fin måte å få være litt sammen på, hele familien på ett sted, og samtidig få noen virkelig flotte bilder å bruke på fotoproduktene dine. Vil du prøve å ta noen proffe bilder selv først? Sjekk vår guide til grunnleggende fotografering.

Spre glede

Live, love, laugh. Dette er et mantra mange lever etter og vi er helt enige. Det blir ikke så mye bedre enn som når du får venner og familie til å le. Så tenk på hva du kan gjøre med julekortet ditt for å få dem til å bryte ut i en skikkelig latterkule. Når du tar bildene til årets kort, prøv å finne på noe gøy. Morsomme ansikter og dumme situasjoner er alltid en god start, og hvorfor ikke ta med noen morsomme rekvisitter i denne miksen også?

Denne julen kan du glemme å gå rundt i butikkene for å finne julekort. Lag heller et helt personlig julekort hos fotoknudsen. Å vite at du har lagt ned mye arbeid i dette, vil også gjøre at familie og venner vil sette enda mer pris på det. Å lage noe selv vil også få kortet ditt til å skille seg ut fra alle de andre i år. Bare klikk på knappen nedenfor og begynn å lage årets fineste julekort til venner og familie.

begynn å lage