Slik lager du personlige kort

fotoknudsen tilbyr kort i en rekke typer, formater og størrelser. Vi har kort til konfirmasjon, barn og dåp, bryllup og jul, samt muligheten for å designe ditt helt eget kort. Vi har benyttet vår designkompetanse og lange erfaring i bransjen, tilbyr en rekke ferdige designmaler for de ulike anledningene. Dette gjør det enkelt for deg å lage et smakfullt og flott kort, uansett hva du skal bruke dette til. Våre kort selges 10 og 10.

Slik går du frem for å lage kort:

1. Velg «Kort» på vår nettside, og velg deretter blant våre anledninger.
2. For kort til barn og dåp, konfirmasjon og bryllup kan du velge mellom invitasjon og takkekort, og får da opp alle våre ferdige designmaler.
3. Klikk på det designet du ønsker.
4. Nå får du mulighet til å velge type, format og størrelse på kortet. Vi tilbyr to typer kort – enten doble kort, med fire sider tilgjengelige for design, eller enkle fotokort som fremkalles på fotopapir. Vi tilbyr formatene kvadratisk og stående. Størrelse på kortet velger du etter at du har laget det ferdig. Når du har valgt hvilken type kort du ønsker, klikker du på «Lag kort» for å gå videre.
5. Begynn så med å velge bildene du ønsker å bruke i kortet. Klikk på «Legg til bilder» for å velge bilder fra din datamaskin eller fra Minnebanken. Bildene fylles automatisk inn i kortet, men om du ikke er fornøyd med den automatiske utfyllingen så kan du selvsagt flytte rundt på bildene eller erstatte de med andre bilder.
6. Du kan selv legge til bakgrunner, clipart og rammer for å fullføre kortet ditt.
7. Når du er ferdig med kortet klikker du på «Gå til bestilling» for å fortsette.
8. Her bekrefter du størrelsen du ønsker på kortet, og klikker deretter på «Lagre og fortsett» for å gå videre.
9. Kortet legges nå i handlekurven din, og er klar til å bestilles.
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.