Lag invitasjoner til bursdagen med bare noen få, enkle steg

Av Fotoknudsen 6. september 2022

Rop ut om neste bursdag med en personlig invitasjon fra fotoknudsen. Slik lager du dem med bare noen få, enkle steg.

Partytime! Vær ute i god tid før neste fest med personlige bursdagsinvitasjoner fra fotoknudsen. Vi har gjort det enkelt å tilpasse dine egne kort med våre forhåndsdesignede temaer. Vil du heller slippe kreativiteten løs og lage dine egne kort fra bunnen av? Vi har enkle tips for å komme i gang.

Lag en plan

Alle våre fotokort er så enkle å tilpasse at du ikke trenger særlige forberedelser for å komme i gang, men det er lurt å ha en plan. Tenk på hvilke bilder du vil bruke og hvilket format som viser bildene dine best. Vil du gå for portrett med ett stort bilde på forsiden, eller kanskje et liggende, med collage-effekt og mange små bilder? Tenk over hvor mye tekst du vil ha med. Hvis du har mye informasjon om arrangementet ditt vil kanskje et enklere design fungere bra, slik at kortet ikke blir så rotete. Tenk over om du også vil å lage takkekort til gjestene dine. I såfall kan du lage matchende design, så blir det litt mindre å tenke på.

Velg tema

Nå er det tid for å velge det designet du liker best. Tenk over hva som skal være tema eller hvilken atmosfære festen din skal ha. Vi har et stort utvalg av eksklusive, forhåndsdesignede kort du kan velge mellom, så er du sikker på å finne et kort som passer din fest. Satser du på en rolig kveld, kanskje med middag og et litt mer stilig preg, så vil et klassisk eller elegant design fungere veldig bra. Et moderne og raffinert design passer bedre til en bursdagsfest med musikk og dans. Det finnes også flotte temaer for barn – inviter hele klassen – og alle vil glede seg til den store dagen.

Gjør det personlig

Våre forhåndsdesignede kort er perfekte når tiden ikke strekker til. Du trenger bare å legge til bilder og detaljer for festen. For å legge til tid, dato, sted, eller annen informasjon om evt. tema og kleskode, klikk på en tekstboks og skriv.

Hvis du har tid til å være kreativ og vil bruke designene våre som utgangspunkt, gå i gang og tilpass dem helt som du vil. Velg et design og start fra begynnelsen for å sette ditt eget preg. Last opp bildet ditt, og hvis du lurer på om en annen farge får bildene dine bedre fram, så er det veldig enkelt å bytte bakgrunn eller endre rammer i designprogrammet vår. Du kan også lage ditt eget design fra bunnen av. Klikk på ‘lag kort’, og kos deg med tomt lerret.

Siste finish

Du kan tilpasse med cliparts på bildene. Bytt ut eksisterende ikoner eller illustrasjoner, og legg til noe annet for en morsom finish. Ta en titt på våre forskjellige cliparts for å finne dem som passer best til ditt design.

Snart ferdig – velg papirtype

Når du er fornøyd med kortet, forhåndsvis og velg størrelse. Siste steg er å velge papirtype. Velg standard matt papir, legg til glanset papir eller oppgrader til ekstra matt papir for et tykkere kort og et strålende print som får fargene til å poppe.

Bestill

Nå trenger du bare å legge inn din bestilling. I tillegg til at kortene våre er enkle å tilpasse kommer de også i pakker på ti, inkludert konvolutter. Så kan du enkelt krysse av hele gjestelisten din. Send inn bestillingen og pakkene med kort blir levert i posten. Signer dem for hånd og send dem videre til gjestene dine.

Sett i gang med å lage personline invitasjoner fra fotoknudsen, lag matchende takkekort og gjør deg klar for fest. Vi ønsker deg en fin dag, uansett hva du bestemmer deg for.

Lag nå