1. Hjem
  2. Fotokort
  3. Bursdagsinvitasjoner
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

40% rabatt på kort |  

Rabattkode: SEPTEMBER60

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Bursdagsinvitasjoner

Til spesielle anledninger sender du invitasjoner som er en VIP verdig. Design dine egne personlige invitasjonskort for å matche temaet for feiringen din, eller lag den perfekte bursdagsinvitasjon for den lille. Velg mellom tre premium papirkvaliteter for kort, eller gjør det enkelt med med å fremkalle bilder.

Bursdagsinvitasjoner

Innbydelse til bursdag for barn eller noen du er glad i trenger ikke lenger å være et vanlig kjedelige invitasjonskort til bursdag. Hvorfor ikke prøve noe nytt for å ta bursdagsinvitasjon til et helt annet nivå? Det skal lite til for å gjøre det lille ekstra, noe du enkelt gjør hos fotoknudsen. På nettsiden kan du enkelt designe egne invitasjonskort til bursdag. Finn frem kreativiteten i deg og sjekk ut funksjonen på nettet for å lage bursdag invitasjonskort, allerede i dag!

Lage bursdagsinvitasjon

Det å lage bursdagsinvitasjon er en ganske enkel prosess på nett. Ikke minst er det ganske personlig å designe egne morsomme bursdagsinvitasjoner. Enkelt kan du lage kule bursdagsinvitasjoner ved å velge hvilke type kort og konvolutter du ønsker. Disse kortene trykkes med papir av høy kvalitet og du kan designe på begge sidene av kortet. Når du lage bursdagsinvitasjon kan du velge mellom doble kort eller tosidig kort. Deretter kan du legge til bakgrunnsfarge, ramme og cliparts for ekstra kule bursdagsinvitasjoner.

Bursdagsinvitasjon mal

Legg inn ønsket tekst i vår mal for bursdagsinvitasjoner, slik at du er sikker på at det blir slik du ønsker det. Det lønner seg å skrive fra hjertet når du lager din invitasjon til bursdag. Legg gjerne til egne bilder på den ene siden av bursdagsinvitasjonsmalen for at det ser mest mulig personlig ut. Bruk gjerne bilder fra for eksempel en minneverdig tur i bursdagsmalen. Bursdagsinvitasjonen kan også pyntes med noen flotte cliparts. Vi har hundrevis av cliparts å velge mellom for bruk på invitasjon bursdag mal.

Bursdagsinvitasjon til barn

For at en invitasjon til barnebursdag skal bli mer spennende gjelder det å velge ut et effektfull design på bursdagskortet. Om du ikke vil starte med helt blanke ark, kan du velge ut fargerik banner til din barnebursdag invitasjon. Legg til et flott bilde av bursdagsbarnet og ønsket tekst. Du kan også for eksempel lage noen flotte collager med glitter og glans om ønskelig. Innbydelse til barnebursdager trenger ikke lenger å være kjedelig, men full av farger og morsomme sitater. Vær kreativ for å designe flotte barnebursdagsinvitasjon.

Invitasjon til bursdag for voksen

Hva med å gjøre noe ekstra spennende for noen du er glad i med å lage en morsom invitasjon til 50 års dag? Bursdagsinvitasjonen kan dekoreres med for eksempel flotte bakgrunner, tropiske farger eller moderne geometri. Du kan også lage en flott invitasjon til bursdag med en collage med bilder av den som skal feires. En morsom invitasjon til 50 års dagen er man aldri for gammel til! Bursdagsinvitasjonene selges i 10 pakninger med med hvite konvolutter inkludert. Hva med et lite sitat på baksiden for en ekstra morsom invitasjon til 50 års dag?

Morsom invitasjon til 50 årsdag

Design flotte innbydelse til 50 årsdagen og gled den som fyller året. Velg mellom doble kort eller tosidig kort for invitasjon 50 årsdag. Invitasjoneme trykkes på premium papir som vil si at det er trykket på høykvalitetspapir med profesjonell finish. Papirkvaliteter å velge mellom er standard matt papir, glans papir eller ekstra matt papir for invitasjoner bursdag 50 år. Invitasjon 50 årsdag kan også trykkes på fotopapir med enten standard glanset fotopapir eller matt fotopapir. Fotopapir ligner vanlig bildefremkalling.

Bestille bursdagsinvitasjon

fotoknudsen sørger for at du har kort for enhver anledning, tilpasset ditt behov. Finn din indre kreativitet og design. Etter at du har valgt størrelse på bursdagskortene er det bare å bestille bursdagsinvitasjon. Du velger deretter antall kort du ønsker bestilt og papirtype. Når du har bestilt din bursdagsinvitasjon er det bare å slappe av, og la oss gjøre jobben.

Andre elsker våre fotokort

4.1 basert på 984 vurderinger

slim_arrow_left

Fine og klare bilder på kortene.


LS

God kvalitet! Rask levering!


Bodil Moen

Fotokortene ble fine.


Kirsti

Enkelt å lage, fine designforslag! Eneste var da vi bestilte takkekort med designet der det er 4x3 bilder på ei remse, så burde det vært anbefalt at man bestiller større enn 10x10, da bildene ble ganske små og uklare.


Marie

Fekk feil kort med første bestilling, fekk bestille nye kort med rabattkode. Kjempefornøyd med dette opplegget! 👍


Linn

God kvalitet og god service! Brukt dem i 4 år!


Astrid
slim_arrow_right

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!