1. Home
  2. Fotokort
  3. Bryllupsinvitasjoner
40% rabatt på ordrer over kr 350,-
Rabattkode: GJENOPPLEV20 | Tilbudet avsluttes 24.09 kl 10:00

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Bryllupsinvitasjoner

Det er din dag. Vis det med personlige invitasjoner

Bryllupsinvitasjoner

Bryllupsinvitasjon med bilde

I de fleste bryllupsmagasiner opererer de med å sende ut bryllupsinvitasjoner minimum fire til seks uker før bryllupet. Hos fotoknudsen lager du lett og enkelt bryllupsinvitasjoner med bilde. Klikk deg inn på tegneprogrammet og finn invitasjon bryllup, og velg en ferdig mal eller lag en bryllupsinvitasjon fra skrætsj. Det er veldig koselig og personlig å få bryllupsinvitasjon med bilde av paret som skal gifte seg. Når du har designet ferdig din bryllupsinvitasjon med bilde bestiller du, og det tar bare få dager å få de tilsendt. Å lage bryllupsinvitasjon med bilde på nett er enkelt og morsomt!

Lage bryllupsinvitasjoner selv

Vi kan ikke hjelpe deg med å planlegge selve bryllupet, men på fotoknudsen kan du designe og lage bryllupsinvitasjoner selv. Pass på å samkjøre hele bryllupspakken med hjemmelaget bryllupsinvitasjoner, inkludert hold av dagen-kort og takkekort, det skaper et enhetlig preg som slår an tonen for den store dagen. Last opp din egen design eller velg blant mange eksemplarer og finn en som passer stilen din. Start med et forhåndsdesignet kort, du kan endre det du vil etterpå. Det å lage bryllupsinvitasjoner og særlig hjemmelaget bryllupsinvitasjoner er veldig enkelt å lage hos oss. Ikke noe som slår hjemmelaget bryllupsinvitasjoner!

Bryllupsinvitasjoner rustikk

Ønsker du å lage seriøse eller morsomme bryllupsinvitasjoner til bryllupet ditt? Du kan lage bryllupsinvitasjoner rustikk, morsomme bryllupsinvitasjoner eller vintage bryllupsinvitasjoner med flere, raskt og enkelt hos fotoknudsen. I designprogrammet kan du velge mellom et stort antall bryllupskortdesign, mer enn 40 kortdesign. Vi har rustikk, ampersand, overlappende sirkler minimal, blomsterramme med mere. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage, og hos oss får du inspirasjonen. Velger du bryllupsinvitasjoner rustikk går du for et trygt og seriøst eksemplar, ikke vent med å designe ditt eksemplar!

Bryllupsinvitasjoner mal og inspirasjon

Det å motta et hjemmedesignet bryllupsinvitasjonskort eller takkekort er litt mer spesielt. Du kan lage kort etter en bryllupsinvitasjoner mal på fotoknudsen som helt sikkert dine inviterte gjester vil like. Du finner mange forslag til eksempel på bryllupsinvitasjon du kan bruke, og her får du masse bryllupsinvitasjoner inspirasjon. Enten du velger ferdig bryllupsinvitasjoner mal eller designer invitasjoner selv helt fra bunnen av kan du sette ditt eget preg på forslag til bryllupsinvitasjoner med ulike cliparts, oppsett og bakgrunner. Resultatet blir et flott forslag til bryllupsinvitasjoner du stolt kan sende ut til nære og kjente.

Bestille bryllupsinvitasjoner

På fotoknudsen kan du bestille bryllupsinvitasjoner på nett. Det er enkelt å lage og trykke bryllupsinvitasjoner. Når du har designet ferdig bryllupsinvitasjonen og er fornøyd med designet, da er tiden inne til å bestille bryllupsinvitasjoner. Du får bestille bryllupsinvitasjoner som selges i pakker på 10 kort, inkludert 10 hvite konvolutter. Kortene kan du bestemme om du vil ha på fotopapir, billig og enkelt eller premiumspapir, høykvalitetspapir. Bestille bryllupsinvitasjoner gjør du med et tastetrykk, og etter noen få dager får du de hvite konvoluttene med ferdige bryllupsinvitasjonene sendt hjem i posten.

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

8 basert på 635 vurderinger

slim_arrow_left

God kvalitet på bilder og papir. Men men trenger litt spesiell tusj til å skrive på. En tynn sprittusj som tørker fort endte jeg med. Kanskje det kunne blitt anbefalt å kjøpe ved siden av ;)


Annika

Alltid fornøyd med produktene fra fotoknudsen.


Marit

Kjempe flott😄


Anne-Gry

Super kvalitet, rask levering


Eirin

Det ble akkurat som forventet!


Håkon Amble

Helt supert!


Siv
slim_arrow_right

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!