1. Home
  2. Fotokort
  3. Save the date kort

Save the date kort

Marker din spesielle dag på en spesiell måte

Save the date kort

Save the date kort

Nærmer den store dagen seg endelig? Da er det utvilsomt på tide å begynne å sende ut save the date kort! På fotoknudsen kan du velge mellom mange forskjellige design. Eller du kan lage dine egne sett av datoen kort. Her er det bare din egen, og din tilkommendes, fantasi som setter grenser for hvordan deres save the date bryllup kort skal se ut. Sett av datoen kort har alltid vært en viktig del av bryllup, og våre save the date kort følger naturligvis alle forventede standarder.

Bestille hold av datoen kort

Gjør den store dagen perfekt ved å gi gjestene et godt førsteinntrykk. Dette oppnår du ved å bestille hold av datoen kort som er perfekte for dere to. Våre hold av datoen kort bryllup blir printet på kvalitetspapir. Dette gjør at alle blant deres venner og familie kan motta save the date invitasjon av ordentlig kvalitet uten at dere må betale masse for det. Dere må aldri undervurdere hvor viktig hold av datoen kort er for bryllupet. Det er tross alt det første gjestene ser.

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

8 basert på 620 vurderinger

slim_arrow_left

Veldig fornøyd. Fin design på kortene.


Simona

Veldig fornøyd. God kvalitet og ålreit pris.


Eline

Meget fornøyd med produktene og service.


Siw

Veldig fornøyd!


Maria Tollander

Veldig fine kort.


Beate

Litt kornete, men god verdi for pengene


Guri Landsem
slim_arrow_right

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!