allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Save the date kort

Marker din spesielle dag på en spesiell måte

Save the date kort

Marker din spesielle dag på en spesiell måte

Save the date kort

Save the date kort

Nærmer den store dagen seg endelig? Da er det utvilsomt på tide å begynne å sende ut save the date kort! På fotoknudsen kan du velge mellom mange forskjellige design. Eller du kan lage dine egne sett av datoen kort. Her er det bare din egen, og din tilkommendes, fantasi som setter grenser for hvordan deres save the date bryllup kort skal se ut. Sett av datoen kort har alltid vært en viktig del av bryllup, og våre save the date kort følger naturligvis alle forventede standarder.

Bestille hold av datoen kort

Gjør den store dagen perfekt ved å gi gjestene et godt førsteinntrykk. Dette oppnår du ved å bestille hold av datoen kort som er perfekte for dere to. Våre hold av datoen kort bryllup blir printet på kvalitetspapir. Dette gjør at alle blant deres venner og familie kan motta save the date invitasjon av ordentlig kvalitet uten at dere må betale masse for det. Dere må aldri undervurdere hvor viktig hold av datoen kort er for bryllupet. Det er tross alt det første gjestene ser.

Rated 7.6 of 10 based on 299 reviews
 

Utrolig rask forsendelse!
Les mer

– Kristine
 
 

Vi var kjempe fornøyd:)!
Les mer

– Cathrine Lunde
 
 

Enkelt og greit, og mange muligheter for valg av ulike typer julekort
Les mer

– Helge
 

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et tosidig eller dobbelt kort. Designet trykkes på høykvalitetspapir med profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall ditt design på fotopapir. Designet fremkalles på én side, og baksiden er tilsvarende vanlige bildefremkallinger. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver anledning.

 

Tilbake
×
Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

    Velg ønsket kort:
     
    Fra:

    Størrelser:

    ×