allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Glansede fremkalte bilder

Glansede fremkalte bilder

En glanset overflate på bildet ditt gir et ekstra gjenskinn på bildet og aksentuerere de tydelige fargene dine på bildet ditt. Dette er en fin måte å gi ekstra farge til hjemmet ditt. Se guiden vår hvordan du skal lage et glanset bilde med fotoknudsen.

  • Velg en stilig glanset overflate til bildet ditt
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din personlige bilder

 

Hva er et glanset fremkalt bilde?

Når du tenker på fotoer, tenker du automatisk på et skinnende glanset bilde. Dette er den vanligste papirtypen for fremkalling av bilder. Og som du sikkert vet, så blir bildene glansete på grunn av det lysreflekterende laget som blir lagt over bildet. og gir en skinnende og refleksiv overflate. Grunnen til at mange velger dette alternativet er at det glansete laget fremhever fargenes intensitet og skarphet, og gir papiret og bildene et mer luksuriøst utseende.

Slik fremkaller du et bilde med glanset overflate

For å bestille et bilde med glanset overflate, går du til «Fremkalle bilder» på fotoknudsens hjemmeside og velger om du vil ha Bilder Premium, Retro bilder eller forstørrelser. Deretter blir du spurt om å laste opp bildene dine. Hvis du ombestemmer deg og heller vil ha en annen størrelse på bildene etter at du har lastet de opp, er dette enkelt å endre. Det gjør du ved å velge ny størrelse i nedtrekksmenyen på bildet du ønsker å redigere

Bestille bilder med glanset overflate

Så snart bildene dine er lastet opp og du har valgt den størrelsen du vil ha, kan du forvandle de til glansede bilder. Trykk på “Ekstra”-knappen øverst til høyre der du kan velge en glansede bilder. Så er du klar. Det er alt! Alt du skal gjøre nå er å bestille dine glansede bilder online og så kommer du til betaling.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 3691 reviews
 
Ofte rabatterte priser

Ofte rabatterte priser. Enkelt å fremkalle bilder
Les mer

– Maren
 
 
Fremkalle bilder

Jeg er strålende fornøyd med de produktene jeg har bestilt. appen fungerer perfekt og utmerket bildene er bra og i super kvalitet;) Jeg vil anbefale Fotoknudsen til alle som vil fremkalle bilder. flott selskap med en bra og velfungerende app som vi... Les mer

– KENT RONNY KRISTIANSEN
 
 
Flinke med tilbud og lett å fremkalle…

Flinke med tilbud og lett å fremkalle bilder
Les mer

– Ann Jeanette Olsen
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.