allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Fremkalte bilder i liggende format

Fremkalte bilder i liggende format

Uansett om du vil ha glansede eller matte bilder, er det å velge et liggende format en god måte å vise fram øyeblikkene dine på. Du kan lage de nå i fotoknudsens designprogram.

  • Fremkall bilder i et stilig liggende format
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din personlige bilder

 

Hva er fremkalte bilder i liggende format?

Liggende bilder skal ikke bare være bilder av natur og landskap. Liggende bilder er rett og slett bare en beskrivelse av fremkalte bilder som er bredere enn de er høye. Dette er perfekt for store bilder av hele din familie og alle dine venner, eller å få alt med på et bilde fra ferien, eller å vise fram bilder med virkelig mange detaljer. De ser også perfekt ut på veggen din som et stort foto eller som en rekke med mindre bilder.

Fremkalle bilder i liggende format

For å bestille et bilde i liggende format, går du til «Fremkalle bilder» på fotoknudsens hjemmeside og velger om du vil ha Premium, Retro bilder eller forstørrelser. Deretter blir du spurt om å laste opp bildene dine. Designprogrammet bestemmer automatisk om dette er et bilde som passer til liggende eller stående format og gir deg mulighet til å velge de forskjellige størrelsene. Klikk på nedtrekksmenyen og så ser du de forskjellige størrelsene du kan velg.

Slik bestiller du fremkalte bilder i liggende format

Så snart du har lastet opp alle bilder og har valg den størrelsen på det liggende bildet som du helst vil ha, er du nesten ferdig med bestilingen. Når du klikker på gjør ferdig din ordre får du en forespørsel om du skal velge mellom glanset og matt oveflate og om du vil legge til en kant rundt bilet (godt valg hvis du skal innramme bildet). Så snart du har valgt dette, er du klar. Det er alt! Alt du skal gjøre nå er å bestille dine liggende bilder i høy kvalitet online og så kommer du til betalingssiden.

Vær kreativ

Rated 4.2 of 5 based on 2924 reviews
 
Fremkalle bilder

Fantastisk enkelt å fremkalle bilder fra mobil!
Les mer

– Gunnar
 
 
Fremkalle bilder

Enkelt å fremkalle bilder på nett. Kjapp levering og rett i postkassa, bedre blir det ikke 🙂 Meget fornøyd med kvalitet også.
Les mer

– Christina
 
 
Anbefales!!

Kjempe fornøyd! Har brukt appen til å fremkalle bilder og bestille til å henge på veggen! Super enkelt.
Les mer

– Kamilla
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.