allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Matte bilder

Matte bilder

En matt overlate gir bildene mer dempede farger enn med glanset papir. Matt overflate gir mindre gjenskinn og lysrefleksjoner. Dine matte bilder fra fotoknudsen kan ses fra alle vinkler og i alle typer belysning. Det er også mye mindre sjanse for at du får fingermerker på dem.

  • Velg en stilig overflate til bildet ditt
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din personlige bilder

 

Hva er matte bilder?

Bilder med matt overflate gir bildene et tøft preg. Uansett hvilken størrelse (A4, A5 eller A6) eller format du velger (landskap, portrett eller kvadratisk), gir den matte overflaten et stilig uttrykk Matte bilder i høy kvalitet, spesielt de du kan bestille fra fotoknudsen, brukes ofte til designprosjekter eller fotoutstillinger. Hvis du akkurat har flyttet inn på et nytt sted eller ser etter en mulighet for å skape noe nytt i hjemmet ditt, kan det å henge et innrammet bilde med matt overflate gi veggene dine en moderne look.

Slik fremkaller du et bilde med matt overflate

For å bestille et bilde med matt overflate, går du til «Fremkalle bilder» på fotoknudsens hjemmeside og velger om du vil ha Bilder Premium, Retro bilder eller forstørrelser. Deretter blir du spurt om å laste opp bildene dine. Hvis du ombestemmer deg og heller vil ha en annen størrelse på bildene etter at du har lastet de opp, er dette enkelt å endre. Det gjør du ved å velge ny størrelse i nedtrekksmenyen på bildet du ønsker å redigere

Bestille bilder med matt overflate

Så snart bildene dine er lastet opp og du har valgt den størrelsen du vil ha går du videre til «tilleggsvalg. Her vil du nå få opp valg av papirkvalitet og du kan huke av for matt papir. Så snart du har valgt dette, er det klart. Det er alt! Så snart du har valgt dette er du klar for å legge i handlekurven og sende inn din bestilling.

Vær kreativ

Rated 4.2 of 5 based on 2924 reviews
 
Fremkalle bilder

Fantastisk enkelt å fremkalle bilder fra mobil!
Les mer

– Gunnar
 
 
Fremkalle bilder

Enkelt å fremkalle bilder på nett. Kjapp levering og rett i postkassa, bedre blir det ikke 🙂 Meget fornøyd med kvalitet også.
Les mer

– Christina
 
 
Anbefales!!

Kjempe fornøyd! Har brukt appen til å fremkalle bilder og bestille til å henge på veggen! Super enkelt.
Les mer

– Kamilla
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.