Fem kreative ideer til påskegaver og dekorasjoner

Av Fotoknudsen 6. april 2023

Denne påsken kan du vise fram din kunstneriske side med personlige gaver fra fotoknudsen. Vi har satt sammen en liten liste med ideer for litt ekstra inspirasjon.

Endelig er våren her! Det er varmere i været, blomstene titter fram og påsken er like rundt hjørnet. Er du sammen med venner og familie i påsken? Uansett – nå er tiden inne for å lage gaver og dekorasjoner med personlig preg. Vi har satt sammen en kort liste med kreative ideer for at du raskt kan komme i gang med hjemmelagde gaver og dekorasjoner.

Pynt til påskeeggene

Noen ganger er de enkleste gavene de beste. Det er lett å lage litt ekstra pynt til et dekket påskebord. Brett en serviett rundt egget for å lage morsomme kaninører. Du kan til og med ha forskjellige farger på servietter og egg for å gjøre bordet enda mer fargerikt.

Morsomme påskeegg

Vi har alle vært med på å male påskeegg for å få litt ekstra god stemning til påske. Så om du planlegger jakten på påskeeggene, eller en brunsj med venner og familie, fylte påskeegg er alltid en gøy måte å overraske gjestene dine på. Du kan fylle dem med søtsaker, leker eller til og med minisjokoladeegg.

Små planter

Alt livner til om våren, så pynt påskebordet ditt med friske grener for å skape litt ekstra liv i rommet, eller gi gjestene dine en søt liten plante som takk, oppi deres egen personlige kurv.

Hjemmelagde desserter

Desserter smaker aller best når de lages sammen med andre. Enten du lager cupcakes eller småkaker, lag dem litt påskeaktige, gjerne med kaninører eller formet som påskeegg.

Kreative påskekurver

Noen ganger er det lettere å legge alle påskeeggene dine i én kurv. Det er mange måter å bruke påskekurver på, men her har vi listet opp noen av favorittene våre.

Å pynte påskekurv er en morsom måte å få hele familien med – og alle kan få utfolde sin kreative side. En påskekurv fylt med personlige kopper, kalendere og små takkekort ville være en original måte å vise gjestene dine din takknemlighet på. Det kan til og med være en morsom aktivitet for barna, og la dem pynte sine egne kurver til jakten på påskeeggene i hagen.

Det er mange morsomme måter å sette sitt eget preg på gaver og dekorasjoner til påske. Alt fra hjemmelagde kaker til dekorerte kurver, ikke glem å lage dine egne hjemmelagde gaver til venner og familie.