Fem gode tips for et morsomt og organisert skoleår

Av Fotoknudsen 16. august 2023

Om det er nye gjør-det-selv-prosjekter eller for å holde stø kurs med en ny planlegger, start skoleåret med disse gode tipsene.

Sommeren går mot slutten og et nytt skoleår er i vente – ha kontroll helt fra start. Vi hjelper deg med gode sjekklister for å gjøre barnets arbeidsrom til et inspirerende sted. Se våre fem tips som hjelper deg med å ha full kontroll på alle aktivitetene i det nye skoleåret.

Full kontroll med en familieplanlegger

En familieplanlegger sørger for full kontroll over alt det alle i familien holder på med, spesielt hvis timeplanene deres er fulle av aktiviteter, avtaler og andre ting. Familieplanleggerne våre er enkle å gjøre personlige, slik at du også kan skreddersy planleggeren for hvert familiemedlem. Bruk gjerne deres favorittfarger og -design, noe som gjør det ekstra gøy for barna å ha kontroll over de daglige aktivitetene sine.

Se tilbake på sommeren i en fotobok

Ta vare på barnas beste øyeblikk i en fotobok. Så kan de dele de fine opplevelsene med vennene sine i tillegg. De vil helt sikkert være med på å bestemme, så hvorfor ikke lage den sammen med dem? Vi har massevis av kreative alternativer som gjør at du kan lage en fotobok som er helt spesiell for dem. Tips: Legg til litt tekst ved siden av bildene for ekstra informasjon og for å få med ting som er verdt å huske.

Lag en liste over skolesaker

Sjekklister sørger for god kontroll over alt skolemateriellet barnet ditt trenger. Gå gjennom listen med de små, slik at du vet nøyaktig hva de trenger, enten det er en ny skolesekk eller nye notatbøker. La det bli en morsom familieaktivitet og ta gjerne med barnet ditt på shopping og en godbit underveis.

La de få sin egen plass

Å ha sin egen plass der man kan være produktiv er bra for barna – så hvorfor ikke lage en fin plass samme med dem? Lag et sted og bestem sammen hvordan det skal se ut og hva slags møbler og andre ting som skal være der. En fotokalender hjelper til med å holde oversikt over timeplanen, samtidig som den viser fram mange av favorittbildene deres.

Planlegg et spesielt prosjekt i løpet av skoleåret

Gi de minste litt avveksling fra skolen med noen gøye prosjekter som dere kan gjøre sammen. Skriv opp alle gode ideer og hvor lang tid de forskjellige prosjektene vil ta. Prøv å gjøre det enkelt – kanskje dere kan male og lage noen fine dekorasjoner til rommene deres, eller hva med en liten minihage når våren kommer?

Det kan virke litt stressende når barna skal begynne på skolen igjen, men med disse tipsene håper vi at det blir lettere for både deg og de små å holde orden på aktivitetene. Har du gode tips så del dem gjerne med oss ​​på Instagram ved å tagge @fotoknudsen.