Morsdagskort

Ingenting viser omtanke som en personlig gave, laget med kjærlighet. Overrask moren din, bestemor eller en “bonusmamma” med et kort fra fotoknudsen på morsdagen.

  • Lag ditt eget morsdagskort
  • 100% fornøyd-garanti
  • Bestill raskt og enkelt på nett
LAG MORSDAGSKORT

Med fotoknudsen kan du lage nydelige morsdagskort gjennom noen få enkle steg. Start med å velge format, velg deretter ett av våre flotte forhåndsdesign eller en blank mal og gjør det personlig med favorittbildene dine og en hyggelig hilsen. Alle kortene våre er i høy kvalitet med en nydelig finish, og vil se fantastisk ut på peishyllen eller på kontoret hennes.

Idéer til morsdagskort

Vis hvor mye hun betyr for deg med et personlig morsdagskort. Velg ett av våre nydelige kortdesign eller velg en blank mal og lag et kort som er akkurat slik du ønsker. Med redigeringsprogrammene våre har du uendelige muligheter for å lage morsdagskort som er akkurat like unike som moren din. Deretter kan du legge til favorittbildet ditt av dere to sammen, slik at kortet blir noe helt for seg selv. Eller, kanskje enda bedre, en collage av de beste øyeblikkene dere har delt. Til slutt kan du legge til en tekst på forsiden eller skrive en koselig hilsen inni. Hvis du vil gjøre det ekstra spesielt kan du skrive en hilsen i kortet for hånd før du sender det, eller feste det til en gave.

Bestill personlige morsdagskort hos fotoknudsen

Når du er fornøyd med arbeidet, klikker du på “legg i handlekurv” for å få morsdagskortene produsert og sendt rett hjem til deg. Her kan du se over bestillingen din og legge siste hånd på verket med velge noen ekstra detaljer, for eksempel papirtype og størrelse. Så er det bare å vente på at morsdagskortene dine fra fotoknudsen skal komme. Konvolutter er inkludert, så det eneste som gjenstår er å sende det nydelige kortet og dele litt glede fra hvorenn du er.