Det er enkelt å lage farsdagsgaver hos fotoknudsen

Av Fotoknudsen 27. oktober 2023

Gi din far en personlig fotogave til farsdagen, en gave han vil elske for alltid.

Enklere blir det ikke å få faren din til å smile på denne farsdagen. Å lage en personlig fotogave for å gi liv til noen av hans beste minner, må være den perfekte måten å feire ham på. Uansett om det skal være en gave fra barna dine, eller noe du lager til din egen far. Det er superenkelt å lage en fotogave hos fotoknudsen.

Vi har satt sammen noen flotte og unike fotogaveideer, slik at du kan sende litt omtanke for å feire denne helt spesielle personen i livet ditt. Og det eneste du trenger å gjøre, er å følge disse tre enkle trinnene: Velg ut bilder, velg hvilken fotogave du vil lage og få den levert rett til din eller hans dør. Så enkelt er det å lage noe han vil sette pris på for alltid.

1. Et helt liv i en fotobok

Fra han holdt deg for første gang, til dagen han fulgte deg ned midtgangen er det tusenvis av øyeblikk som er verdt å feire. En fotobok er en perfekt måte å få samlet alle disse årene på ett sted – og hvis du også har noen fremkalte bilder du vil ha med, følg våre nyttige skanne-tips for å gjøre dem digitale på kort tid.

begynn å lage

2. En veggdekor med favorittene hans

Finn alle bildene av faren din fra flere år tilbake, og vis dem i en fantastisk tidslinje han vil være stolt av å kunne vise fram. Du kan velge mellom alt fra 9 til 81 bilder, så uansett om du bare har noen få, eller et helt album fyllt med blinkskudd, vi vet hvordan.

begynn å lage

3. En familiefotobok

Du kan selvsagt lage en fotobok med bare dere to, men hvorfor utelate alle de andre? Ta med alle bildene dine fra de store familietreffene og samle dem på ett sted. Og hvis du fortsatt strever med å få til perfekte gruppebilder, våre praktiske tips vil hjelpe deg.

begynn å lage

4. Ramm inn et foto

Hvis faren din liker en enkel stil, så er et klassisk innrammet foto den perfekte gaven. Bare velg ut et av favorittbildene med dere sammen, velg en ramme som passer til hans stil, og vips – du har en flott gave han kan sette hvor han vil – hjemme eller på jobb.

begynn å lage

5. Veggdekor med barna

Hvis dagens far ikke ønsker å se bilde av seg selv hver eneste dag, så gå for et bilde av alle barna i stedet. Når du kan velge mellom fire forskjellige materialer av høy kvalitet, ser det flott ut, uansett hvor i huset det vil være.

begynn å lage

6. En fotovegg

Neste gang pappa er bortreist, bruk det som en mulighet for å lage en fotovegg til ham, enten på kontoret eller på soverommet hans. Lag veggdekor, fremkall noen bilder av hele familien sammen, og lag deretter en fotocollage på veggen. Bli inspirert av våre tips for å lage en fin fotovegg.

Les mer

7. Gi ham en klem med en kopp

Gi far en gave han kan glede seg over hver eneste dag – en kopp med personlig bilde. Bare finn favorittbildet ditt, kjør det gjennom designprogrammet og vips – en flott gave etter bare få sekunder. Og med supre alternativer tilgjengelig på mobilen, er det også lett å lage mens du er på farten.

begynn å lage

8. Kunstnerisk veggdekor av deg og far

Samle sammen noen bilder av deg og din far opp gjennom årene, for en ekstra omtenksom farsdagsgave. Kanskje du kan grave frem et babybilde, et av deg i tenårene og et nyere bilde. Lag deretter en kunstnerisk veggdekor han stolt vil kunne henge opp på veggen hjemme.

begynn å lage

9. En fotobok med barnetegninger

Hvis du er ute etter noe helt spesielt, hvorfor ikke samle sammen alle tegningene barna har laget til far, skann dem inn på datamaskinen din og gjøre dem om til en fotobok. Dette er en fin måte å holde alle disse kunstverkene på ett sted – og mye tryggere enn bare å la dem ligge rundt om kring.

begynn å lage

Vi håper du vil bli inspirert av noen av disse ideene for å gjøre denne farsdagen litt ekstra spesiell for en viktig mann i livet ditt. Og hvis du vil spre inspirasjon, husk å dele på Facebook og Instagram med #fotoknudsen, slik at vi kan se hva du lager!