Dekorere-hjem-fotoprodukter

Bare tanken på å pusse opp hjemme kan være overveldende, men slik trenger det slett ikke å være. Med noen få kreative grep kan du få det til å se ut som om hjemmet ditt har fått en full makeover. Glem maling og strevsom oppussing, du kan enkelt gi liv til hjemmet ditt med noen velplasserte fotoprodukter.

1. Bland kunst og møbler

Prøv deg litt frem med møblene dine og noen interiørprodukter og sett de sammen slik at de ser flotte ut sammen. For et hint av natur som ikke trenges å vannes, ta et bilde av noen blomster eller en potteplante og heng det på veggen over en vase. Eller lag en bildeserie som komplementerer fargenyansene i stuen din og heng dem over sofaen for å skape en stilig synergieffekt.

2. Dekorer med fotobøker

Når du designer fotobøkene dine, tenk på hvordan de kommer til å se ut når nå de står lukket i bokhyllen. Vi elsker estetikken til en serie liknende fotobøker som er stilt opp etter hverandre på hyllen, som for eksempel Sommer 2017, Sommer 2018, etc. Du kan også lage bildeomslag i likende fargenyanser eller stiler og stable dem opp på stuebordet ditt. En annen mulighet er å legge en stabel på omkring seks fotobøker på nattbordet ditt som danner en plattform du kan sette et stearinlys eller en liten potteplante på.

3. Lag en bildevegg med liknende bilder

Et av triksene som interiørdesignere ofte tyr til er å lage en bildevegg av bilder med samme tema. Lag en serie av interiørprodukter i lerret med liknende bilder og ram dem inn slik at de blir ekstra flotte, og heng dem deretter opp på veggen i et symmetrisk mønster eller helt tilfeldig. Du kan enkelt skape et tema for bildene dine ved å bruke det samme filteret på alle bildene. Les våre tips for å rediger bilder for flere detaljer.

4. Bruk kopper med sitater på som blomsterpotter

Dekorere-hjem-fotoprodukter-kopper-planter-potter

Planter og urter gir umiddelbart nytt liv til ethvert rom og ved å bruke personlige kopper som blomsterpotter skaper du en enda mer unik stil. Lag tre eller flere kopper med sitater på. Du kan gjøre dette i designprogrammet vårt online ved å velge først «kopper» og deretter «clip-art» til venstre på skjermen, før du velger alternativet «ord» fra nedrullsmenyen. Her finner du sitater som passer perfekt for kopper som skal brukes som blomsterpotter eller for å ha urter i på kjøkkenbenken.

5. Bruk tau og rammer for å vise frem bildene dine.

Dekorere-hjem-fotoprodukter-bilder-ramme

Hvis du liker mismatch-stilen, gå til den lokale gjenbruksbutikken og kjøp noen ulike rammer. Deretter tar du litt tau (i hva enn slags farge eller stil du foretrekker) og taper flere bilder på tauet, før du henger det inne i rammen, vertikalt eller horisontalt. Heng rammen på veggen og voila – en enkel og kreativ måte å vise frem bildene dine på.

6. Bilder på utklippstavle

Dekorere-hjem-fotoprodukter-bilder-utklippstavle

Fremkall bilder av alle favorittøyeblikkene dine og få tak i noen utklippstavler. Som i det forrige tipset kan du velge de utklippstavlene du liker best, fra enkle og matchende til mønstrede og umake. Du trenger ikke å klistre eller lime bildene fast, bare fest bildene på utklippstavlen og heng den opp på veggen. Hvis du ikke kan slå kroker inn i veggen, vil utklippstavlene se like fine ut hvis du stiller dem opp på en hylle eller mot veggen.

Vi håper disse tipsene kan hjelpe deg til å se at tid og penger ikke er nødvendig for å gi hjemmet ditt en kreativ makeover. Har du noen andre gode forslag til hvordan man kan dekorere hjemmet sitt med fotoprodukter? Da vil vi gjerne høre om dem i kommentarfeltet under eller på Facebook og Instagram.

Kommentarer