Ta vare på skole- og lagopplevelser i fotobøker

Uansett om det er barnas beste opplevelser på skolen eller med idrettslaget, gled dere over dem i en fotobok av høy kvalitet. Hvorfor ikke også lage både til laget og til klassekameratene? Nå får du opptil 55% med vår kvantumsrabatt også.

Opptil 55% rabatt på fotobok + gratis frakt  |  

Rabattkode: SKOLEBOK

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Ta vare på skole- og lagopplevelser i fotobøker

Uansett om det er barnas beste opplevelser på skolen eller med idrettslaget, gled dere over dem i en fotobok av høy kvalitet. Hvorfor ikke også lage både til laget og til klassekameratene? Nå får du opptil 55% med vår kvantumsrabatt også.
prize

Nr. 1 fotobok i Norge

Velg Norges mest solgte fotobok i 2021 når du skal bevare dine minner.

star_outline

Premium kvalitet

Fra papir til trykkvalitet, vår fotobok blir produsert med høyeste kvalitet og 100% fornøyd-garanti.

thumbs_up

Lag raskt og enkelt

Bestill når og hvor du vil, rett fra PC, nettbrett, mobil eller app.

Fotobok fra skolen eller idrettslaget

Ta vare på barnas beste dager gjennom året med en fotobok. Det kan være barnas opplevelser på skolen eller med idrettslaget. Nå får du opptil 55% med vår kvantumsrabatt + gratis frakt. Spar tid på å lage fotobøker med våre designede temabøker. Det er mange design å velge mellom og noe til enhver anledning.

Start nå
Antall bøker Rabatt Frakt
5 – 9 45% Fri frakt
10 – 24 50% Fri frakt
25+ 55% Fri frakt

Lag en personlig skolebok

Enten det er fra første eller siste skoledag, i en skolebok kan du gjenoppleve alle de fineste, morsomste og viktigste øyeblikkene fra barnets siste år. Og hvorfor ikke lage en personlig gave til lærere, idrettslaget, eller til og med til hele klassen? Ta en titt på våre temabøker og lag personlige skolebøker som dokumentasjon på barnets høydepunkter fra siste skoleår.

Perfekt til skoleavslutningen: en skolebok

Når det nærmer seg slutten på skoleåret vil en personlig skolebok være et fantastisk minne fra året som har gått. Skolebøkene sørger for at alle de spesielle øyeblikkene, morsomme historiene og fine opplevelsene ikke blir glemt. Her kan du samle klassebilder, bilder sammen med venner og de beste øyeblikkene fra klasseturer og andre opplevelser. Lag en skolebok som forteller hele historien om året som gikk med bilder og tekst.

Tips: Legg til noen åpne tekstfelt slik at klassekameratene også kan legge til minner i skoleboken din, med personlige meldinger og sitater.

Skolebøker med bilder til hele klassen

Hvorfor ikke lage skolebøker til alle i klassen eller på idrettslaget? Tenk så gøy med før-og-etterbilder der man kan se alles utvikling fra starten til i dag? Her kan du velge blant mange flotte design og legge til personlige tekster som kompletterer bildene dine, f.eks med kommentarer, datoer og egne fortellinger.

Med våre temabøker har du flere ferdige sideoppsett tilgjengelig, og alt du trenger er å sette inn bildene dine. Skolebøker med Layflat-innbinding passer ekstra godt til klassebilder, siden bildene kan vises sømløst over to sider.

Skolebok som avskjedsgave til læreren

En fotobok som takk for innsatsen, er en nydelig avskjedsgave til læreren. Ta med høydepunktene fra de siste årene, inkludert klassebilder fra første til siste skoledag. Et annet godt tips er å legge inn individuelle bilder av medelever, som i tillegg skriver en personlig melding hver. Dette er en personlig avskjedsgave som sørger for at læreren aldri glemmer klassen din.

Tips til skolestart-bøker

Selv om det meste av barnets skolegang ligger foran dem, kan en skolebok være et smart gavetips. Ta med noen koselige familiebilder eller morsomme bilder av familiens pelsvenn, slik at barnet ditt kan kose seg med disse bildene når som helst. Ekstra koselig også om alle kan skrive en oppmuntrende melding i boken, slik at barnet vet at det er mange som bryr seg.

I vårt designprogram kan du gjøre skolebøkene ekstra personlige med søte stickers, forskjellige farger, og sideoppsett med barnets favorittmotiver. Liker barnet ditt best enhjørninger, fotball eller dyr? Lag en skolebok som matcher barnets interesser.

Hvordan lager du en skolebok eller en fotobok for idrettslaget?

Vil du samle barnets seire og andre store øyeblikk i en egen fotobok? Da er en skolebok eller en idrettslag-bok perfekte alternativer. Så enkelt kan du bestille helt unike fotobøker i vårt designprogram:

  • Velg design: Bla deg gjennom våre forhåndsdesignede sideoppsett og velg et design relatert til ’skole’ eller ’idrett’. Klassisk eller trendy – her er mye å velge blant og du vil garantert finne et som passer.
  • Velg størrelse og format: Vil du ha en stor fotobok til deg selv eller flere små som du kan gi bort i gave? Velg blant flere størrelser og formater for å finne akkurat den som er riktig for deg.
  • Last opp bilder: Samle bilder fra klasseturer, viktige kamper eller bare hverdagsbilder som passer perfekt i skoleboken din. Her kan du også alliere deg med andre foreldre eller klassekamerater.
  • Vær kreativ: Ha det gøy med farger, sideoppsett og stickers, og skriv gjerne også noen morsomme kommentarer og sitater for å gjøre fotoboken enda mer personlig.
Hos fotoknudsen kan du enkelt bestille skolebøker online. Se våre tematiske fotobøker og velg blant mange forskjellige design som passer for enhver anledning. Sjekk også ut kvantumsrabattene våre og få rabatt på skolebøkene – perfekt hvis også alle klassekamerater ønsker et eksemplar.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev