Seks kreative ideer for skolebildene til barna dine

Av Fotoknudsen 1. september 2023

Skal barna dine begynne på skolen igjen eller skal ungdommene begynne på universitetet? Her er seks måter du kan vise frem skolebildene deres med fotoprodukter fra fotoknudsen.

Nå er det snart skolestart. Enten du sender ungdommen din avgårde til universitetet eller har lyst til å feire at minstemann skal begynne i barnehagen, får du her seks kreative måter du kan vise frem alle milepælene og skolebildene deres med fotoprodukter fra fotoknudsen på.

Fyll en fotobok med skolebildene deres

To fotobøker på en hylle. Boken i bakgrunnen har et bilde av San Francisco på forsiden, mens den i forgrunnen er åpen på en dobbeltside med bilder av en ung jente fra ulike stadier av skolegangen hennes: Ett bilde fra videregående, ett fra barnehagen og ett fra grunnskolen.

Hvis de store barna dine skal flytte ut for å begynne på universitetet, kan du lage en fotobok med alle de gamle skolebildene deres. Start med den første dagen i barnehagen og fortsett frem til de fullfører videregående. Hvis du har tatt vare på noen av tegningene eller karakterutskriftene deres, kan du ta med disse også. Den vil bli en super gave som de kan ta med seg eller en nydelig minnebok som du kan ha hjemme.

Lag fotobøker

Lag veggdekor med bilde av en viktig milepæl.

Et bilde av innrammet veggdekor i lerret med et bilde av en jente som er ferdig på universitetet. Det henger på en vegg ved siden av et lite bord med en vase på.

Å bli ferdig med skolen er en stor begivenhet for barna dine, enten det gjelder grunnskolen, videregående, universitetet, eller til og med barnehagen. Vis hvor stolt du er av dem med å fremkalle et bilde fra avgangsfesten deres på veggdekor som du henger opp hjemme. Du kan også lage matchende veggdekor som du gir i gave til besteforeldrene.

Lag veggdekor

Lag en fotokalender til det nye skoleåret

Et bilde av en fotokalender på en rosa vegg med et bilde av en liten gutt som tegner på en tavle.

Når barna begynner et nytt skoleår er det alltid mye å huske på: Skoleturer, fotballkamper, svømmetimer, musikkskole og mye mer. For å henge med i svingene kan du lage en fotokalender til kjøkkenet ditt med alle skolebildene og begivenhetene fra forrige skoleår. Du kan også lage en kalender som teller ned til skoleferiene.

Alle kalenderene våre kan tilpasses akkurat slik du vil, så du kan starte den i august slik at den følger det nye skoleåret.

Lag en fotokalender

Lag en kopp med skolebildene deres på

En kvinne som holder en kopp med et bilde av en liten jente, kledd i en sommerkjole.

Barnas første skoledag etter en lang ferie sammen med familien kan være litt tøff for både mor og far. For å gjøre det litt lettere å komme tilbake til hverdagen og sende barna avgårde om morgenen, kan du lage en kopp med bilder fra forrige skoleår. Du kan også tilpasse den med cliparts og tekst, for eksempel datoen når bildet ble tatt. De søte smilene deres vil gjøre kaffepausene på kontoret enda hyggeligere.

Lag en kopp med bilde

Fremkall bilder fra skoleåret

Et utvalg av bilder i retrostil av barnehagebarn som maler.

Hvis det er barnets første år på skolen eller i barnehagen, hvorfor ikke lage en bildeserie som markerer alle milepælene? Du kan ta ett bilde i begynnelsen av hvert semester og så fotografere alle de nye opplevelsene underveis, som svømmeknapper, kunstprosjekter og diplomer, og så fremkalle alle bildene på slutten av skoleåret og henge dem opp hjemme.

Fremkall bilder

Send personlige kort og invitasjoner til klassekamerater

Et bursdagskort med et regnbuedesign og et bilde av fire barn som ligger i gresset på forsiden.

Skoleåret er alltid fullt av bursdagsfeiringer, særlig for de minste som alltid vil invitere hele klassen. Hvorfor ikke lage personlige invitasjonskort med et bilde av bursdagsbarnet sammen med klassekameratene sine, før den neste store bursdagsfesten? Etter festen kan du sende ut matchende takkekort til alle som kom, med takk for alle gavene.

Lag fotokort

Nå har du fått massevis av gode ideer som kan gjøre skolestarten litt lettere, så kom i gang med å lage fotobøker som barna kan ta med seg når de drar på universitetet eller vis frem de fineste skolebildene deres med nye fotoprodukter fra fotoknudsen..