Takkekort konfirmasjon – personlig og profesjonelt

Av Fotoknudsen 23. mai 2017

Lag et personlig, stilfullt og unikt takkekort fra konfirmasjon. Gled familie og venner med en hyggelig påminnelse fra den store dagen.

kort konfirmasjon

Har du husket å lage takkekort fra konfirmasjonen? Familie og venner setter ekstra pris på en personlig takk. Finn frem et eller flere blinkskudd fra konfirmasjonen og last opp til fotoknudsen.no. Innen kort tid har du laget et takkekort du kan være stolt av. Her gir vi deg noen tips og råd på veien.

kort konfirmasjon

Takkekort lager du enkelt på nett

Det hele starter med å finne frem noen fine bilder fra selve konfirmasjonsdagen. Last opp bildene til fotoknudsen.no. Legg gjerne bildene i et nytt album i Minnebanken med ønsket navn, slik at du lettere finner igjen de rette bildene. Gå deretter inn på kortsiden vår, og velg deretter det formatet og designet du synes passer best for ditt takkekort – og du er i gang.

Takkekortformater

Hos fotoknudsen.no kan du velge mellom flere ulike kort og formater. Våre enkle fotokort har ensidig trykk og er kort med glanset forside. Baksiden er lite egnet til håndskrevet tekst pga. baksidetrykk, så dette er kort som passer best for deg med 1-2 bilder og som ønsker en kort tekst. Dersom du ønsker å skrive på baksiden av kortet, bør du velge tosidige kort hvor du kan designe både forside og bakside med tekst og bilder.

Dersom du ønsker å gjøre litt ekstra ut av takkekortene anbefaler vi deg å velge våre doble takkekort. Disse kortene har tosidig trykk, slik at du får ekstra god plass til en personlig hilsen. Ta deg gjerne litt tid til å se igjennom de ulike variantene før du setter i gang. Det er gratis å teste. Du kan enkelt lagre hvert prosjekt inne på Min side under Mine prosjekter, slik kan du kan gå tilbake og fullføre ditt favorittformat når du har bestemt deg.

Takkekort fra fotoknudsen

Design

Vi tilbyr et stort utvalg ferdige design som passer perfekt for takkekort til konfirmasjon. Velg blant design som passer både til jente og gutt, for den som er glad i dekorasjoner eller for den som ønsker et enkelt design. Du kan også velge «Design selv» for å starte med et blankt kort som du kan tilpasse akkurat slik du ønsker. Uansett hva du bestemmer deg for, kan du enkelt justere antall bilder og tekst i vårt designprogram.

Ferdig design: Du kan velge blant over 70 ferdige designmaler, og dersom du ønsker å gjøre tilpasninger på valgt design er det fult mulig. Du kan legge til og fjerne elementer, endre fontvalg og legge til bilderammer.

Design selv: Er du kreativ og ønsker å lage noe helt unikt? Velg Design selv-alternativet og gi deg selv full kunstnerisk frihet. Last opp ferdigdesignede filer eller velg fra vårt omfattende utvalg av bakgrunner, designelementer, bilderammer og fonttyper.

Papirkvalitet

Underveis i takkekort-bestillingen får du opp to ulike valg av papirkvalitet, standard papir og matt papir.

Enkle fotokort: Kortene fremkalles på 225 grams fotopapir av høy kvalitet. Du kan velge om du ønsker et blankt fotopapir med glatt, høyglanset overflate, eller matt fotopapir med en matt, finkornet overflate.

Tosidige og doble kort: Kortene har tosidig trykk, som gir et stivere kort. For denne typen kort finnes det tre papirvalg: Standard matt papir 235g, med glatt, halvmatt overflate, glanset papir 235g med en dyp farge og skinnende glans, eller ekstra matt papir 340g som gir et ekstra tykt kort på kritthvit overflate.

Er du opptatt av ekstra god kvalitet anbefaler vi deg å velge ekstra matt papir.

Rask levering til postkassen

Når både konfirmanten og du er fornøyd med resultatet, er vi klar til å produsere kortene for deg. Etter noen få dagers produksjonstid sender vi kortene til din oppgitte leveringsadresse. Vi håper du blir fornøyd med resultatet, men dersom du mot formodning ikke skulle bli det, håper vi inderlig at du tar kontakt med vårt kontaktsenter. Vi ønsker oss 100% fornøyde kunder, og hjelper deg gjerne!

Gode minner fra dagen

I tillegg til takkekort er det mye spennende du kan gjøre med konfirmasjonsminnene. Det viktigste tipset er å se over bildene og samle de beste i en mappe i Minnebanken på fotokndusen.no slik at de er sikret for fremtiden. Da kan du når som helst lage en kalender, et lerret eller kanskje en fotobok basert på blinkskudd fra konfirmasjonsdagen.

Takkekort fra fotoknudsen

Da gjenstår det bare å si vel overstått konfirmasjonsdag og husk å ta godt vare på minnene!