1. Hjem
  2. Fotokalender
  3. Fotokalender A4 (20 x 30 cm)
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

 |  

Rabattkode:

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Fotokalender A4 (20 x 30 cm)

Feire dine beste øyeblikk hele året med en fotokalender A4. Velg fra vår store kolleksjon med design og sideoppsett for å lage en tilpasset kalender. Legg til hendelser og spesielle datoer, eller lag en personlig kalender som unik gave til en av dine nærmeste.

1

Velg et design

Vi har hundrevis av profesjonelle design.

2

Tilpass fotokalenderen

Du kan gjøre alt du ønsker. Gjør den til din.

3

Bestill

Bestill og og få fotokalenderen innen 3 produksjondager + postgang.

Andre elsker våre fotokalender

4 basert på 969 vurderinger

slim_arrow_left

Bra og kult med bildekalender.


Hilde

Enkelt og rask opplegg og hurtig levering


Smedsvig

Flott produkt. Lett å lage og kvaliteten er god.


James

Godt fornøyd


Lillian

Fornøyd med det jeg har fått. Bestilte en kalender som skulle sendes til Hellas for 15 dager siden, ikke kommet fram enda…


Ingebjørg

Svært brukervennlig produkt. Enkelt å betjene.


Anne-Kristine
slim_arrow_right

A4 fotokalender

Dette er en av vår mest populære størrelser for kalendere. A4 er den perfekte måten å gi liv til årets alle 12 måneder. Den gjør seg godt på kjøkkenet og i stuen og er en morsom og stilig gave for venner og familie. Se hvordan du kan lage en A4-kalender med fotoknudsen

Fotokalendere i A4

Det har aldri vært enklere å lage en personlig fotokalender i A4 Med fotoknudsen kan du legge til spennende ting som egne spesielle hendelser og fødselsdager. Du kan til og med velge hvilken måned du vil starte med, og den vil gå 12 måneder fram i tiden. Den trenger jo ikke å starte med januar! Våre kalendere blir levert med et hull eller en krok slik at den er enkel å henge opp.

Lag din egen fotokalender i A4

Etter at du har valgt størrelse på din kalender kan du velge design. fotoknudsen har et stort utvalg av ferdigdesignede fotokalendere av høy kvalitet, som du kan bruke som mal. Eller du kan designe din helt egen kalender helt fra brunnen. Etter at du har valgt design for fotokalenderen din i A4-format, hjelper fotoknudsens designprogram deg med å laste opp bilder, legge til tekst, fødselsedager og andre hendelser. Du kan også være kreativ med masker, rammer, bakgrunner og mere. Siden du har 12 måneder du kan leke med er det bare om å bruke fantastien.

Slik bestiller du din fotokalender i A4

Når du er fornøyd med hvordan A4-fotokalenderen ser ut, bare klikk på “Legg til i handlevognen”. Så kan du velge enten glanset eller matt papir på fotokalenderen din. Uansett hva du velger, bruker vi bare høykvalitets papir hos fotoknudsen slik at din A4-fotokalender kommer til å ha et premium uttrykk. Så snart du har valgt papir, skal du bare fullføre bestillingen og vente på at din A4-fotokalender kommer hjem til deg! Så enkelt er det.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!