1. Hjem
  2. Fotokalender
  3. A3 Månedskalender
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

 |  

Rabattkode:

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Fotokalender A3 (30 x 40 cm)

Få mer plass til de beste øyeblikkene med en personlig fotokalender A3. En stor fotokalender, trykt på premium papir, er den perfekte måten å vise frem bilder på. Bruk bilder fra mobilen, legg til viktige merkedager, eller lag en personlige kalendere som unike gaver.

1

Velg et design

Vi har hundrevis av profesjonelle design.

2

Tilpass fotokalenderen

Du kan gjøre alt du ønsker. Gjør den til din.

3

Bestill

Bestill og og få fotokalenderen innen 3 produksjondager + postgang.

Andre elsker våre fotokalender

4 basert på 969 vurderinger

slim_arrow_left

Bra og kult med bildekalender.


Hilde

Enkelt og rask opplegg og hurtig levering


Smedsvig

Flott produkt. Lett å lage og kvaliteten er god.


James

Godt fornøyd


Lillian

Fornøyd med det jeg har fått. Bestilte en kalender som skulle sendes til Hellas for 15 dager siden, ikke kommet fram enda…


Ingebjørg

Svært brukervennlig produkt. Enkelt å betjene.


Anne-Kristine
slim_arrow_right

A3 fotokalender

Når du virkelig vil gjøre inntrykk med din personlig fotokalender, da kan vi anbefale å lage en stor A3 kalender. Kan fås med matt papir og glanset papir. En A3 fotokalender er fantastisk dekorativ i hjemmet eller som gave til venner og familie.

A3 fotokalender

Hvis du virkelig vil få mer ut av øyeblikkene dine, hva er bedre enn en fotokalender? Med 12 måneder og 12 sider som du kan plassere bilder på, i tillegg til en forside, har du muligheten for å gjenoppleve dine favorittøyeblikk hver eneste dag. For å starte å designe din helt egen A3 fotokalender i premium kvalitet, kan du rett og slett velge ‘A3’ ovenfor og starte å lage.

Hvordan lager du et personlig A3 fotokalender

Så snart du har valgt A3 fotokalender, kommer du til å bli spurt om hvilket design du gjerne vil ha. Du kan designe din egen kalender fra bunnen av eller velg ditt favoritt design blant vårt store utvalg ferdigdesignede kalendere. Når du har valgt design blir du ført videre til fotoknudsens designprogram der du kan personlig tilpasse alt på fotokalenderen din. Legg til bilder, hendelser, bursdager, bakgrunner og tekst. Du kan velge mellom mange forskjellige bakgrunner og til og med legge til rammer og clip arts. Det finnes ingen grenser.

Å bestille dine A3 fotokalender

Bruk tiden på å personlig tilpasse hver måned – det er viktig at alt føles helt riktig. Når du er fornøyd med hvordan A3 fotokalenderen ser ut, bare klikk på “Legg til i handlevognen”. Dette kommer til å gi deg en mulighet for å fremkalle fotokalenderen i A3 med en matt eller glanset papir. Uansett hva du velger, bruker vi bare høykvalitets papir hos fotoknudsen slik at din A3 fotokalender kommer til å ha et premium uttrykk. Så snart du har valgt papir kan du fortsette til utsjekke og vente på din A3 fotokalender dukker opp i postkassen.

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!