Årskalender

Din personlige årskalender med egne bilder og i eget design. Velg bakgrunn, størrelse og oppsett. Bestill en årskalender med foto fra fotoknudsen.

  • Lage fotobøker av høy kvalitet
  • 100% tilfredshet garanti
  • Rask og enkel bestilling online
Lag din familiefotobok selv

Årskalender

Gled deg selv eller noen du er glad i med en gave som varer et helt år. En årskalender med foto fra fotoknudsen er en kalender som ikke bare forteller deg hvilken dag eller måned det er, men som også minner deg på de gode tingene i livet gjennom egne utvalgte bilder som blikkfang for hver eneste måned. En foto årskalender for 2020 kan du nå enkelt bestille online hos oss. Flere papirtyper er tilgjengelig for årskalenderen, og alle våre papirtyper er av høy kvalitet.

Lage egen årskalender

Har du mange fine bilder av familien, eller kanskje er du glad i ta bilder når du er på ferie? I stedet for å legge bildene i en skuff eller i en mappe på en gammel PC, kan du nå samle sammen noen av dine beste bilder og lage din egen årskalender. Dette er en veldig personlig gave, enten til deg selv, til familien eller til venner. En årskalender med foto er en nyttegjenstand som gir gode følelser. Mange ser på kalenderen hver dag, og når du har gjort deg bryet med å legge opp egne bilder, blir det fort noe man gleder seg til å se på. I tillegg kan du legge inn dine egne merkedager, som bursdager, bryllupsdager, navnedager eller andre viktige dager som alle bør huske på.

Årskalender med foto

En årskalender med foto varer mye lenger enn det året den er ment for, og vil minne deg eller dine nærmeste om høydepunkter i livet eller gi trivelig inspirasjon i hverdagen. Siden det er din personlige årskalender kan du selv velge motivene – hva med å velge bilder fra måneden kalenderen skal gjelde? Den trenger heller ikke starte i januar, du kan selv velge startmåned. Noen synes at våren er en fin tid å starte året på! Du har mange valgmuligheter når det gjelder størrelse, din kalender kan være i enkel, dobbel eller kvadratisk utgave.

Kjøp årskalender

En årskalender med foto fra fotoknudsen kan du bestille når som helst online via pc eller mobil. Under bestillingen kan du velge forskjellige bakgrunner og dermed gjøre kalenderen enda mer personlig. Du kan også velge mellom ulike størrelser, og det er flere valg for å gjøre kalenderen helt unik. Rent praktisk er fotokalenderen enkel å henge opp, da den kommer enten med et hull eller en krok. Vi har rask levering og husk at du selv kan bestemme startmåneden.