allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Fotobok Stående L

En fotobok i stående format 21 x 28 cm er omtrent samme størrelse som et A4-ark, og passer perfekt til alle typer bilder. Formatet er et sikkert valg når du skal gi en fotobok som gave, da den passer flott i bokhyllen med sin tradisjonelle bokform. Lag fotobok her eller les mer nedenfor.

FRA
kr 299,- (eks. frakt)

Lag fotobok

Tilleggsvalg

Oppgrader din fotobok

Glanset papir i din fotobok

Glanset papir

Standardpapir for fotobok er halvmatt kvalitetspapir som veier 200 g/kvm. Ønsker du en fotobok som skiller seg ut kan du oppgradere til glanset papir. Alle sidene behandles da med en spesiell UV-lakk som gir bildene sterkere kontrast og mer dybde.
Les mer om glanset papir

fotobok-layflat-innbinding

Layflat-innbinding

Velger du Layflat på din fotobok får du en innbinding hvor sidene legger seg helt flatt. Den flate innbindingen gjør at du kan spre et bilde over to sider uten at deler forsvinner i midten. I tillegg får du ekstra tykk papirkvalitet på 276 g/kvm, som er motstandsdyktig mot flekker, fukt og fingeravtrykk.
Les mer om Layflat-innbinding

Omslag

Bildeomslag

Ønsker du et mer personlig preg på fotoboken, kan du oppgradere til bildeomslag underveis i bestillingen. Egne bilder kan plasseres både på forsiden og baksiden av boken. Du kan også legge til egen tekst.
Les mer om bildeomslag

Skinnomslag

Dersom du ønsker et stilfullt og slitesterkt alternativ, velger du skinnomslag til din fotobok . Tilgjengelig i fargene sort og brunt.

Stoffomslag i lin

Stoffomslag i lin er standardomslag dersom du ikke velger å oppgradere til et annet alternativ. Våre stoffomslag er av høyeste kvalitet og finnes i 7 lekre farger.

fotobok-tittel-pa-omslag

Tittel på omslag

Hvis du velger stoffomslag eller skinnimitasjon, kan du få din egen tittel lasergravert på omslaget. Tittelen graveres nederst i høyre hjørne på forsiden av boken med skrifttypen «Verdana».

Spesifikasjoner

Fotobok Stående L (21 x 28 cm )

Fra kr 299,- (eks. kr 119,- frakt)

Antall bilder Ubegrenset
Sidealternativer 24 - 120 sider
kr 6,- per ekstra side
Omslagsalternativer Linomslag (gratis)
Tittel på linomslaget (kr 29,- )
Bildeomslag (kr 79,- )
Skinnomslag (kr 0,- )
Innbindingsalternativer Vanlig innbinding (gratis)
Layflat (kr 4,- per side)
Høyglanset papir (kr 3,- per side)

Levering

Leveringstid:
4 produksjonsdager + postgang

Leveringstiden gjelder fra vi har mottatt bestillingen. Vær oppmerksom på at helger og helligdager ikke inngår i leveringstiden, og at postgang kan variere.

Les mer om leveringstider og postgang.

Logg inn for å se din ordrestatus.

Fraktkostnad

Fraktkostand er kr. 69,- for ordrer som inneholder produkter med stykkpris inntil kr. 149,-.

For ordrer som inneholder et produkt med stykkpris over kr. 149,- er frakt kr. 119,-.

Les mer om frakt.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.