Morsdag er en familiedag hvor mor får frokost på sengen om morgenen, blomster og gaver. Hva passer vel bedre en personlig gave med bilde av barna? Dette er noe som ikke bare vil glede på selve morsdagen, men også i tiden fremover. I fotoknudsen har vi et bredt utvalg av fotgaver som passer veldig godt til denne anledningen. Vi er opptatt av å ta vare på minnene og vise de frem gjennom bilder i for eksempel en fotobok eller på lerret. Dette er gaver som betyr mye ikke bare for mottaker men også den som gir.

Kopp til mor

Hva kan vel være bedre enn å starte dagen med en god kopp kaffe og bilde av barna på koppen? Dette får frem smilet og gir en god start på dagen. Finn frem et herlig bilde av barna og fremkall det på en flott kopp til mor.

kopper og krus

Fotobok fra familiens siste ferietur

Mange gode minner skapes på ferie og dette er også tiden hvor man tar mange bilder av familien sammen. Gode minner er gøy å se tilbake på sammen med familien gang på gang. Fremkall de i en flott fotobok, samle hele gjengen i sofaen og minnes de fine ferieturene dere har hatt sammen.

Fotobok

Mobildeksel

Mobilen har man alltid med seg og et deksel er derfor veldig nyttig gave. Mor vil nok sette veldig stor pris på et personlig deksel med bilde av barna. Dette er en gave hun uten tvil vil bli glad for! Vi har også mange flotte design du kan velge mellom.

Mobildeksel

Lerret med bilde av hele familien

Gjør veggene hjemme personlige med bilder av hele familien. Et lerret vil gi et unikt uttrykk til hjemmet og vil garantert bli et blikkfang. Finn frem blinkskuddene og forstørr opp på lerret. Det er veldig enkelt!

Lerret

Ønsker du å skape en ekstra fin ramme rundt morsdagen i år, så legg inn din bestilling senest 10 dager før morsdag så er du garantert levering i tide.

Kommentarer