Samsung-deksel

Detailshot Photo Phone Case for Samsung Galaxy

Samsung-deksel

Gi din Samsung Galaxy S3, S4, S4 mini eller S5 et personlig preg med eget bilde på mobildekselet. Velg ditt favorittbilde og få det trykket på et deksel av høy kvalitet. Lag deksel nå eller

Pris
(eks. frakt)

Du kan dessverre kun lage dette produktet på en WIndows-maskin.

Lag deksel
Beklager, du kan ikke designe bildeproduktet i denne nettleseren. Vennligst innstaller Google Chrome for å fortsette

Produktinformasjon

Mobildeksel av høy kvalitet

Mobildeksel beskytter telefonen din mot riper og andre skader, men lar fortsatt kamera og volumknapper være tilgjengelige. Vi printer ditt bilde på mobildeksel av høy kvalitet, som gir bildet en vakker og naturlig glans med lang holdbarhet.

Samsung Galaxy case detail

Bilde på bakside og kanter

Ditt bilde trykkes både på baksiden og på kantene, slik at bildet strekkes rundt hele dekselet. Når du skal designe dekselet i vårt program vil du hele tiden kunne se en forhåndsvisning av resultatet.

100 % fornøyd-garanti

Vi i fotoknudsen garanterer at du blir 100 % fornøyd med produktene du bestiller hos oss. Alle våre produkter sendes i en beskyttet forpakning for å sikre at du mottar produktet ditt i perfekt stand. Om du ikke er fornøyd med bestillingem din sender vi deg enten ny vare, eller gir deg pengene tilbake.

Designmuligheter

Lag ditt mobildeksel på nett

Det er enkelt å lage mobildeksel på nett. Start programvaren, last opp favorittbildene dine og lag ditt mobildeksel akkurat slik du ønsker. Før du bestiller vil du også få mulighet til å se hvordan resultatet blir.

iPhone phone case detail

Bildecollage

Med vårt program kan du ha flere bilder på samme mobildeksel. Finn din telefonmodell, og velg antall bilder og layout. Du kan lage luft mellom bildene ved å justere margene, samtidig som du kan legge til farger i bakgrunnen. Det er mange muligheter!

Bildeeffekter

Gi ditt mobildeksel et kunstnerisk utseende ved å bruke våre bildeeffekter. Du kan velge mellom sort/hvitt og sepia – resultatet vil uansett være et deksel med flotte bilder og skarpe detaljer.

Leveringstid

Leveringstid:
2 produksjonsdager + postgang

Leveringstiden gjelder fra vi har mottatt bestillingen. Vær oppmerksom på at helger og helligdager ikke inngår i leveringstiden, og at postgang kan variere.

Les mer om leveringstider og postgang.

Logg inn for å se din ordrestatus.

Fraktkostnad

Fraktkostand er kr. 59,- for ordrer som inneholder produkter med stykkpris inntil kr. 149,-.

For ordrer som inneholder et produkt med stykkpris over kr. 149,- er frakt kr. 109,-.

Les mer om frakt.

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.