allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 A3 fotokalender

A3 fotokalender

Når du virkelig vil gjøre inntrykk med din personlig fotokalender, da kan vi anbefale å lage en stor A3 kalender. Kan fås med matt papir og glanset papir. En A3 fotokalender er fantastisk dekorativ i hjemmet eller som gave til venner og familie.

  • Lag en A3 fotokalender
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag dine egne a3 fotokalender

 

A3 fotokalender

Hvis du virkelig vil få mer ut av øyeblikkene dine, hva er bedre enn en fotokalender? Med 12 måneder og 12 sider som du kan plassere bilder på, i tillegg til en forside, har du muligheten for å gjenoppleve dine favorittøyeblikk hver eneste dag. For å starte å designe din helt egen A4-fotokalender i premium kvalitet, kan du gå over til “Fotokalender”-delen av fotoknudsen-hjemmesiden og rett og slett velge ‘A3’ når den spør hvilken størrelse du skal velge.

Hvordan lager du et personlig A3 fotokalender

Så snart du har valgt A3 fotokalender, kommer du til å bli spurt om hvilket design du gjerne vil ha. Du kan designe din egen kalender fra bunnen av eller velg din favoritt design blant vårt store utvalg ferdigdesignede kalendere. Når du har valgt design blir du ført videre til fotoknudsens designprogram der du kan personlig tilpasse alt på fotokalenderen din. Legg til bilder, hendelser, bursdager, bakgrunner og tekst. Du kan velge mellom mange forskjellige bakgrunner og til og med legge til rammer og ClipArt. Det finnes ingen grenser.

Å bestille dine A3 fotokalender

Bruk tiden på å personlig tilpasse hver måned – det er viktig at alt føles helt riktig. Når du er fornøyd med hvordan A3-fotokalenderen ser ut, bare klikk på “Legg til i handlevognen”. Dette kommer til å gi deg en mulighet for å fremkalle fotokalenderen i A3 med en matt eller glanset overflate. Uansett hva du velger, bruker vi bare høykvalitets papir hos fotoknudsen slik at din A3-fotokalender kommer til å ha et premium uttrykk. Så snart du har valgt overflate, skal du bare sjekke ut og betale og så er din A3-fotokalender ferdig!

Vær kreativ

Rated 4.2 of 5 based on 3533 reviews
 
Fine kalendere og kort.

Fine kalendere og kort.
Les mer

– ANNE GRETE ROGSTAD
 
 
Fotokort

Fine kalendere og kort
Les mer

– ANNE GRETE ROGSTAD
 
 
Fotokalender

God kvalitet på kalenderen. Fin app å jobbe i og rask leveranse
Les mer

– John Trygve Staff
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.