allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×
Kort informasjon om levering. Dette året vil trolig være en ekstra utfordrende jul for netthandel. Selv om vi er sikre på vår evne til å produsere i tide, er den beste måten å sikre at bestillingene dine ankommer i tide til jul rett og slett at du kommer i gang så tidlig som mulig og dermed bidra til å lette belastningen for våre leveringspartnere i den travleste perioden nærmest julaften.

Tilleggsvalg for din fotobok

fotoknudsen tilbyr deg ekstra tilleggsvalg for å gjøre din fotobok til noe helt unikt. Velg glanset papir for å gi bildene ekstra kontrast og dybde, Layflat-innbinding for å spre dine bilder over to sider eller velg bildeomslag for å gi fotoboken din et ekstra personlig preg. Under kan du lese mer om de ulike valgene våre.

Glanset papir

Les mer

Glanset papir

Layflat-innbinding

Les mer

layflat

Bildeomslag

Les mer

bildeomslag

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.