allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×
Kort informasjon om levering. Dette året vil trolig være en ekstra utfordrende jul for netthandel. Selv om vi er sikre på vår evne til å produsere i tide, er den beste måten å sikre at bestillingene dine ankommer i tide til jul rett og slett at du kommer i gang så tidlig som mulig og dermed bidra til å lette belastningen for våre leveringspartnere i den travleste perioden nærmest julaften.

Beklager, fotoplate er ikke lenger i vårt sortiment

fotoknudsen.no er blitt ny, og fotoplate er derfor ikke lenger tilgjengelig. Fortvil ikke – vi har fortsatt mange lekre interiørprodukter som vi håper vil passe perfekt til dine bilder!

Lerret er ett av våre bestselgende produkter, og finnes i et stort utvalg av størrelser slik at du enkelt finner det som passer best til ditt interiør. Vi har også flere andre spennende interiørprodukter, som blant annet plexiglass og aluminiumsplate, som er to populære alternativer.

Ta en kikk på våre interiørprodukter og forny hjemmet:

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.