allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Fotobokverktøy for Windows: versjon 8.1

Basert på innspill og tilbakemeldinger har vi nylig forbedret fotobokprogrammet vårt ytterligere. Vi har nå nådd Windows-versjon 8.1. Oppdateringene gjør programmet enda morsommere og enklere å bruke. Under ser du hva som er nytt.

Full støtte for skjermer med høy oppløsning

Versjon 8.1 av fotobokprogrammet støtter nå også skjermer med høy oppløsning. I forbindelse med denne forbedringen har vi også gjort et par andre endringer. For eksempel er stilen på sidemenyen nå i bedre overenstemmelse med Windows’ eget design, slik at det er få variasjoner mellom Vista, Windows 7 og 8/8.1. Nedenfor er et eksempel fra hjemmeskjermen (Windows 7) i versjon 8 kontra versjon 8.1.

fotobokverktoy-windows-8.1

Fotobokoppsettet er flyttet

I versjon 8.1 er ikke lenger fotobokoppsettet i sidemenyen. Du finner den nå ved å trykke på den nye knappen «Gå til handlingsforløpet» på venstre side av programmet, ved galleriet.

fotobokverktoy-fotobokoppsett

Alltid blanke sider i en ny fotobok

Grunnet stor forespørsel har vi nå sørget for at alle fotobøker er helt tomme ved oppstart. Dette betyr at når du velger et nytt produkt vil du ikke se hverken maler, rammer eller tekstblokker på noen av sidene. Om du ønsker disse formatene kan du gå til ‘Valg > Innstillinger > Generelt’ og huke av de nye innstillingene.

fotobokverktoy-blanke-sider

Utvidede muligheter for sortering av bilder

Bildegalleriet i versjon 8.1 har nå enda flere funksjoner for å sortere bilder på en smart måte. For eksempel kan du nå sortere bildene dine etter orientering, og etter tre forskjellige datoer:
– Bildedato: datoen når bildet var tatt (de fleste kameraer plasserer automatisk datoen i filnavnet)
– Fildato: datoen Windows lager når en fil kopieres
– Endret-dato: datoen når bildet sist ble endret

fotobokverktoy-sorter-bilder

Vi har også gjort flere mindre forbedringer i programmet for å gjøre det enda mer brukervennlig. Når du åpner fotobokprogrammet får du automatisk beskjed om å oppdatere til versjon 8.1. Etter denne obligatoriske oppdateringen kan du fortsette å lage produktene dine på en enda morsommere og enklere måte!

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.