allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Fotobok for Mac: versjon 3.5

Vi har lansert en ny versjon av vårt fotobokprogram for Mac. Versjon 3.5 gjør det enda lettere å lage din egen fotobok.

Nye bakgrunner, rammer, masker og clip-arts

Velg blant mer enn 1000 nye bakgrunner, masker, rammer og clip-arts. Disse kan lastes ned via designpanelet. Klikk på “Clip art”-knappen i verktøylinjen for å begynne. I tillegg til at vi innfører mange nye designalternativ, vil vi oppdatere dem jevnlig for å alltid kunne tilby de siste trendene.

Vi har sluttet å vise deler av den gamle grafikken som en del av oppdateringen – men all grafikk du har brukt i fotobøkene dine før vil fremdeles være tilgjengelig.

Fotobokprogram for Mac - versjon 3.5

Bruk oppsett

Valg for oppsett har blitt flyttet til layout-utvalget i det venstre panelet. Dette gjør at du lett kan endre på oppsettet i fotoboken din fra panelet på venstre side.

Som en del av denne endringen er ikke layout-knappen i verktøylinjen tilgjengelig lenger.

Fotobokprogram for Mac - versjon 3.5

Velg en forhåndsinnstilt teksttype

Du kan nå velge din favoritt skrifttype og enkelt bruke denne stilen til all tekst i boken din, all tekst på gjeldende side, eller utvalgt tekst. Denne egenskapen er tilgjengelig i Rediger-menyen.

Tekst som er lagt til nylig til vil automatisk tilpasses din favorittstil.

Fotobokprogram for Mac - versjon 3.5

Legg til nye sider fra sideoversikten

Sideoversikten er utvidet med en +knapp mellom sidene, som gjør at du enkelt og greit kan legge til sider. Denne egenskapen erstatter funksjonen «Ekstra sider»-knappen på verktøylinjen.

Hvis du ønsker å legge til sider som du har hatt før, kan du enten bruke «Legg til sider» fra Sidemenyen eller gjenopprette «Ekstra sider-knapp» med «Tilpass verktøylinje» i visningsmenyen.

Fotobokprogram for Mac - versjon 3.5

Dra og flytt bilder fra OS X Bilde-applikasjon

Bildealbum var allerede tilgjengelig som en kilde i vår programvare. Nå kan du også dra og flytte bilder fra Bilde-applikasjonen til fotobokprogrammet.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.