allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Fotobokverktøy for Mac: versjon 3.0

Nå er det både morsommere og enklere å lage din fotobok hos fotoknudsen. Takket være tilbakemeldinger fra våre kunder er vi nå stolte av å lansere en forbedret programvare for Mac. Hva er nytt i versjon 3.0?

Nyhet! Redigeringspanel

Med vårt nye redigeringspanel er det enda enklere å lage din fotobok. I tidligere versjoner fant du denne muligheten under “Redigering”. I versjon 3.0 er alle relevante redigeringsmuligheter tilgjengelige når du har valgt et objekt, som for eksempel bilder, utklipp eller sider.

fotobokverktoy-mac-redigeringspanel

Nye og forbedrede redigeringsmuligheter for bilder

Det er nå mulig å speilvende bilder, bade horisontalt og vertikalt. Du kan også definere eksakt plassering og sjekke mål på bildet under ‘Detaljer’.
Tips: Dersom du ønsker flere bilder i samme størrelse, velger du alle og deretter definerer størrelsen.

fotobokverktoy-mac-redigeringsmuligheter

Avrundede hjørner og skyggemuligheter

Tidligere hadde en kun standardvalg for avrundede hjørner. Nå har du muligheten til å spesifisere hvor runde hjørnene på bildene dine skal være. I den nye versjonen kan du også definere grad, retning og hvor sterk skyggen skal være.

fotobokverktoy-mac-skygge

Alle redigeringsmuligheter på et sted

Takket være redigeringspanelet i versjon 3.0 er alle redigeringsmuligheter nå tilgjengelig på et og samme sted, noe som gjør det enda enklere å lage sidene. Velg fra ulike layouts og bruk et bilde eller en farge som bakgrunn.

fotobokverktoy-mac-alle

Redigeringsmuligheter for tekst

I versjon 3.0 kan du justere tekst, både vertikalt og horisontalt.

fotobokverktoy-mac-tekst

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.