allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 A4 fotokalender

A4 fotokalender

Dette er en av vår mest populære størrelser for kalendere. A4 er den perfekte måten å gi liv til årets alle 12 måneder. Den gjør seg godt på kjøkkenet og i stuen og er en morsom og stilig gave for venner og familie. Se hvordan du kan lage en A4-kalender med fotoknudsen

  • Lag din egen fotokalender i A4
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen a4 fotokalender

 

Fotokalendere i A4

Det har aldri vært enklere å lage en personlig fotokalender i A4 Med fotoknudsen kan du legge til spennende ting som egne spesielle eventer og fødselsdager. Du kan til og med velge hvilken måned du vil starte med og gå 12 måneder fram i tiden. Den trenger jo ikke å starte med januar! Hver kalender blir levert med et hull eller en krok slik at den er enkel å henge opp. Gå over til “Fotokalender” på fotoknudsens hjemmeside og velg ‘A4’ for å starte.

Lag din egen fotokalender i A4

Etter at du har valgt størrelse skal du velge design. fotoknudsen har en rekke med stilige design for fotokalendere i høy kvalitet, som du kan bruke som mal for prosjektet ditt. Eller du kan designe ditt helt eget. Etter at du har valgt design for fotokalenderen din i A4-format, hjelper fotoknudsens designprogram deg med å laste opp bilder, legge til tekst, legge til eventer, masker, rammer, bakgrunner og mere. Siden du har 12 måneder du kan leke med er det bare om å bruke fantastien.

Slik bestiller du din fotokalender i A4

Når du er fornøyd med hvordan A4-fotokalenderen ser ut, bare klikk på “Legg til i handlevognen”. Så kan du velge enten glanset eller matt overflate på fotokalenderen din. Uansett hva du velger, bruker vi bare høykvalitets papir hos fotoknudsen slik at din A4-fotokalender kommer til å ha et premium uttrykk. Så snart du har valgt overflate, skal du bare sjekke ut og betale og så er din A4-fotokalender ferdig! Så enkelt er det.

Vær kreativ

Rated 4.1 of 5 based on 3274 reviews
 
Fotokalender

Utrolig fin kalender som overgikk mine allerede høye forventninger. Flott kvalitet og enkel å lage på nett.
Les mer

– Line Berge
 
 
Fotokalender

Bestilte 1 desember. Fikk kalenderen 23 desember.. ikke fornøyd med at det tok så lang tid da dette skulle være julegave som skulle sendes..
Les mer

– Belinda
 
 
Fotokalender

Produktet er svært bra! At en ikke klarer å overholde fest for levering er katastrofalt dårlig og resulterer i at jeg aldri vil kunne stole på Fotoknudsen igjen. Jeg ble advart av venner, men valgte likevel Fotoknudsen da jeg oppfattet at dette e... Les mer

– Randi
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.