allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Kvadratisk fotokalender

Kvadratisk fotokalender

Du får mer ut av øyeblikkene dine med en personlig fotokalender. Med 12 måneder som du kan leke med, kommer en kvadratisk fotokalender til å lyse opp hjemmet ditt eller bli en stilig gave til venner og familie. Se våre tips om hvordan du lager din personlige kvadratiske veggkalenderen nedenfor.

  • Lag din egen kvadratiske fotokalender
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen kvadratisk fotokalender

 

Kvadratisk fotokalender

Våre kvadratiske fotokalendere på 20x20cm er litt mindre enn A4, eller A3-valgene, men er like så virkningsfulle og like enkel å lage. En kvadratisk kalender er en perfekt måte å få bildene fra telefonen din eller instagram-strømmen din og opp på veggene dine. For å komme i gang med å lage din helt egen personlige kvadratiske fotokalender, gå til “Fotokalender” på fotoknudsen-hjemmesiden og velg “kvadratisk” under velg en størrelse.

Slik lager du din egen kvadratiske fotokalender

Du har et stort utvalg av stilige maler du kan velge mellom for å lage den perfekte kvadratiske fotokalenderen, men hvis du heller vil ha et tomt lerret kan du velge “Design din egen”. Uansett om du vil bruke en av våre maler, eller designe kalenderen din selv, gir fotoknudsens fotoeditor et enormt utvalg av muligheter for å legge til foto, tekst, sideoppsett, bakrgunn, hendelser, ClipAre og mere. Siden du skal designe 12 måneder i tillegg til en forside, kan du prøve mange forskjellige muligheter.

Slik bestiller du din kvadratiske fotokalender

Når du er ferdig mer å personlig tilpasse alle12 måneder, bare klikk på “Legg til i handlekurven” og på denne så kan du velge om du vil ha din kvadratiske fotokalender laget i glanset papir eller i matt utførelse. Begge muligheter har profesjonelt kvalitetspapir slik at den kvadratiske veggkalenderen din har en eksklusivt og premium uttrykk. Alt du trenger nå er å forsette til check out, bestille og betale. Det er alt!

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 3625 reviews
 
Fotokalender

Fin kalender og enkel å lage
Les mer

– HELENE JENSEN REFVIK
 
 
Gode erfaringar!

Har brukt Foto Knudsen i mange år, til alt frå fotobøker og kalenderar, til krus og fotolerret! Svært kjekt med lagringsmuligheitene i Minnebanken, lett å "fylle på" med fleire bilder!
Les mer

– Erlend
 
 
Fotokalender

Eg har bestilt fotokalender fra Fotoknudsen i 8 år, og er alltid like fornøgd ! Designalternativene på nettsiden har blitt bedre og bedre med åra, og her er det mange muligheter til å lage flotte produkter med ulike motiv. Prisene er bra, og det... Les mer

– Aida Benfaddoul
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.