1. Home
  2. Fotokort
  3. Takkekort til dåp
25% rabatt på ordrer over kr 350,-
Rabattkode: LYKKE20 | Tilbudet avsluttes 28.04 kl 11:00

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Takkekort til dåp

Takkekort til dåp

Har du døpt barnet ditt og hatt dåpsfeiring? Har du takket for gavene? Hva med å lage ditt personlige dåpstakkekort? Hos fotoknudsen er det ikke vanskelig å lage takkekort dåp, og du får gode råd hele veien til du er fornøyd. Et takkekort til dåp er veldig personlig. Du kan enkelt endre dåpstakkekortet sin farge på bakgrunnen, legge ramme til bildet, og velge blant hundrevis av cliparts med mer. Her er det kreativiteten din som avgjør hvordan dåpstakkekortet ditt skal se ut. Ikke noe er koseligere enn å få et takkekort med bilde av dåpsbarnet!

Takkekort baby

Hele året er det en eller annen feiring på gang, og det kan enten være fødsel, dåp, bursdag, konfirmasjon eller bryllup. Har du fått barn og har hatt barnedåp i år, kanskje? I den anledningen er det høflig og personlig å gi et takkekort baby til de de som har stilt opp med gave. Den enkleste måten er å designe selv fine takkekort baby. Du kan designe unike takkekort med bilde av babyen hos fotoknudsen som du selv har tatt, ved å laste opp bildene på nett. Lag dine takkekort baby akkurat slik du personlig ønsker dem hos oss!

Bestille takkekort baby og dåp

Det er enkelt å bestille takkekort baby og dåp på fotoknudsen.no. Du bestiller på pc etter at du har designet ferdig og er fornøyd med takkekortet ditt. Våre takkekort til baby og dåp selges i pakker på 10 kort, inkludert 10 hvite konvolutter. Kortene vil bli trykket på kvalitetspapir med moderne utstyr. Bestille takkekort baby med et tastetrykk og etter noen få dager får du de ferdige takkekortene sammen med hvite konvolutter sendt rett hjem i posten.

Hvorfor folk elsker fotoknudsen

8 basert på 612 vurderinger

slim_arrow_left

Litt kornete, men god verdi for pengene


Guri Landsem

Veldig fornøyd


Beate

Veldig fine bilder med god kvalitet.


Anne Lene

Ble en fin invitasjon. Klare bilder og bra papir.


Linda

Veldig bra!


Lille My

Ikke helt fornøyd med redigeringsprogrammet. Det ferdige produktet ble skjevt i forhold til det jeg så på skjermen, og bestilte. Veldig bra oppfølging ved klage. Fjernet rammer rundt bildene som gjorde at skjevheten ble synlig. Nye kort tilsendt kostnadsfritt. Tar med erfaringen til neste bestilling. Anbefales.


Jens
slim_arrow_right

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Det ser ut til at din e-postadresse har en skrivefeil. Vennligst sjekk!