Veggdekor

Har du en tom vegg i huset eller leiligheten som kunne trengt litt pynt og en liten personlig touch? Hva med å lete frem fine, vakre, morsomme eller rare bilder på PC-en eller mobilen, og så la disse blinkskuddene få sette sitt preg på interiøret i hjemmet ditt? Mulighetene er mange, og uansett hvilken interiørstil du foretrekker hjemme hos deg vil du kunne finne bildeprodukter som kler stilen din på fotoknudsen.no.

Mange muligheter for fremkalling og forstørring av bilder

Vi tar flere bilder enn noen gang, og det er lett å glemme de virkelig gode bildene fordi de havner i en mappe på PC-en eller blir borte i rekken av de mange hundre bildene på mobilen. Et tips er å lage en mappe hvor du jevnlig samler de bildene som bør vies litt ekstra oppmerksomhet, nettopp fordi de har fanget en situasjon, et øyeblikk eller et ansiktsuttrykk som ikke må glemmes. Vi tenker på de bildene som fortjener evig liv ved å bli forstørret, fremkalt og hengt opp. Hos fotoknudsen kan du forstørre opp dine egne bilder både på et klassisk fotolerret, et lekkert og glansfullt plexiglass, en moderne og trendy skumplate eller en stilren aluminiumsplate. Du kan til og med forstørre opp et bilde på tre – perfekt for deg som liker den rustikke og naturlige stilen.
Klikk her for å se hvor flott lerret gjør seg i interiøret.
Få oversikt over alle interiørproduktene fra fotoknudsen her.

Aliminiumsplate fra fotoknudsen

Vær kreativ med bruk av rammer i interiøret

Har du lyst til å lage en lekker bildevegg med egne fotografier i like eller ulike rammer? Da er det superenkelt å fremkalle bildene du trenger i ønsket størrelse på fotoknudsen.no. Du kan bestille bilder hvor og når du vil, rett fra PC-en din, nettbrettet eller mobilen. Bildene fremkalles på høykvalitets fotopapir, og du kan velge mellom glanset eller matt papir. Kjøp inn passende rammer, og lek deg frem til en flott komposisjon før du henger bildene opp på veggen.
Ta en titt på denne lekre fotoveggen og la deg inspirere.
Et annet tips til hvordan du kan bruke egne bilder og rammer er å montere en bildelist, og så pynte den med innrammede bilder i ulike størrelser. Slike bildelister er perfekte for dine beste fotografier og småskatter. Du kan også enkelt bytte ut både bilder, rammer og pyntegjenstander når du ønsker det. Perfekt for deg som pynter etter sesong, eller rett og slett stadig får nye ideer til hva du ønsker å ha på veggene.
Les mer om hvordan du kan bruke bildelister i interiøret her.
Bestill fremkalling av dine favorittbilder.

Bilder og forstørrelser

Julegavetips: Fremkall bilder og gi dem i julegave

Bildeproduktene fra fotoknudsen, både fotolerret, plexiglass, skumplate, aluminiumsplate og et forstørret og innrammet bilde, er flotte julegaver til både familiemedlemmer og venner. Kanskje også et julegavetips til kjæresten? Vet du om et bilde mamma og pappa, din kjære eller kanskje bestevennen din vil sette stor pris på å få forstørret opp og fremkalt er det bare å legge inn en bestilling med det samme. En slik hjemmelaget julegave, med en personlig vri, vil garantert få frem smilet på juleaften. Gode minner varer enda lenger når de blir fremkalt og forstørret opp. Bestill i dag, og om kun få dager kan du stryke av for nok en julegave på handlelisten.

Interiørprodukt i julegave

Les mer om mulighetene for bildefremkalling her.

Kommentarer