I en verden full av Pinterest-brylllupsinspirasjon er det enkelt å bli overveldet over alle de fantastiske ideene som finnes. Vi tror det kan være lurt å begynne å tenke på hvilken stil du ønsker, og dersom du planlegger den store dagen har du kanskje allerede noe i tankene. Enten dere tenker moderne, klassisk, vintage, rustikt eller morsomt, kan det være lurt å bestemme seg for stil tidlig. Et bryllup krever nøye planlegging, og det er viktig å ikke overse de små detaljene. For å hjelpe dere med bryllupsplanleggingen, har vi laget den ultimate guiden for bruder med hjelp til å få et fantastisk bryllup fra a til å.

Det aller viktigste

Drømmebryllupet trenger ikke å koste så mye, og det kan være lurt å sette opp et budsjett før dere starter planleggingen. Så snart dere har bestemt hvor mye dere har å rutte med, kan dere begynne å hente inn priser på lokaler, cateringselskaper og musikk.

Tips: Dersom dere planlegger å si «Ja» på en lørdag i juli, må dere regne med å betale en del ekstra. Dersom dere har mulighet til å gifte dere midt i uka eller utenfor høysesongen, kan det være mye å spare på det.

Tips: Glem dem tradisjonelle bryllupskaken, og velg et dessertbord i stedet. Da kan du tilby gjestene dine førsteklasses mat til en gunstigere pris.

Invitasjonene og hva de bør inneholde

Det kan være vanskelig å vite hvordan bryllupsinvitasjonene skal se ut og ikke minst hva du skal skrive på et bryllupskort. Det kan være fint å ha en gjennomgående stil fra dere sender ut «hold av dagen» kort, til invitasjonene og kanskje også i resten av bryllupet.

Tips: Design »hold av dagen» kort, invitasjoner og takkekort i samme stil. Det vil skape en rød tråd til hele bryllupet..

Tips: Bruk et bilde av deg og kjæresten din for å gi invitasjonene et personlig preg.

Tips: Bryllupsinvitasjonene kan gjerne være litt kreative, men ikke la det ta helt overhånd. Du må få med praktisk informasjon som sted, dato og klokkeslett, men det er også lov til å legge inn en litt morsom tekst som viser hvem dere er som par. Og ikke glem å skrive når dere må ha beskjed om de inviterte kommer eller ikke.

Bryllups- og borddekorasjoner

Det er lov å tenke nytt – bryllupsdagen er et tomt lerret som dere skal fylle med spesielle øyeblikk.. Vi elsker helt klart dekorasjoner som involverer bilder, fordi det gir en mer personlig vri. Disse bryllups- og borddekorasjonsideene kan hjelpe dere med å få det beste ut av lokalet dere har valgt, og skape en atmosfære som gjestene kommer til å snakke om i mange år fremover.

Tips: Lag bordkort med bilder i polaroidstil. Finn frem bilder av gjestene som skal komme. Du kan også legge til en liten tekst som kjennetegner gjesten, f.eks. «danseløve». Dette er en super idé for deg som liker en vintage stil.

Tips: Lag en fotobok med bilder av alle gjestene. Be venner og familie om bilder før bryllupet, og lag fotoboken selv.La den ligge åpen på bordet i selskapslokalet slik at alle kan skrive en liten hilsen til dere. Perfekt for et moderne bryllup.

Tips: Heng opp bilder rundt i lokalet som gjestene kan se på, og som du kan ta vare på i etterkant.

Tips: Til et rustikt utendørs bryllup, kan du la deg inspirere av landsbygda og lage veggdekor i tre som veiskilt.

Tips: Plasser bilder i glass med telys for å skape en flott effekt. Det vil gi bordene rustikk sjarm som samtidig er veldig personlig.

Tips: Du kommer til å få bruk for et gavebord, så la ett bord stå tomt og lag et skilt av et interiørprodukt som du kan dekorere det med, slik at gjestene vet hvor de skal legge gavene. Noe enkelt som «Kort og gaver til Herr og Fru» gjør susen.

Tips: Du kan bruke et av våre kort på fotoknudsen.no som meny. Alt du ternger å gjøre er å tilpasse teksten. Blomster passer godt til et klassisk bryllup, mens sterke farger kanskje passer bedre dersom bryllupet er ved sjøen.

Takkekort

Fokuser på den stilen dere har valgt når dere skal velge gjestegaver og takkekort. Det ligger mye arbeid i planleggingen av et bryllup, og det er ofte mange som hjelper til. Vis dem hvor stor pris du setter på dem med gjennomtenkte, personlige gaver.

Tips: Kjøp noen små glass og plasser et bilde av paret sammen med noen Små sjokolader. Enkelt å lage – hyggelig å få.

Tips: Lag en personlige kopp til alle gjester og la de stå på bordene. Dekorer med bruden og brudgommens initialer sammen med datoen..

Tips: Lag fotobøker til brudepikene og brudesvennene som takkegaver etter den store dagen for å vise hvor stor pris du setter på hjelpen deres. Ta gjerne også med bilder fra både før og etter bryllupet.

Tips: Send takkekort med bilder til alle gjestene etter bryllupet. Legg gjerne til en håndskrevet tekst som gir kortet en personlig vri.

Med disse ideene er vi sikre på at du gleder deg til å sette i gang med planleggingen. Uansett hvilken stil dere går for og hva slags dekorasjoner dere velger, så vil vi gjerne se resultatet. Del bilder fra bryllupet ditt som viser dine fotoknudsen kreasjoner ved å bruke taggen #minfotoknudsen så vi kan se hva du har laget. Du finner mer inspirasjon på #minfotoknudsen-galleri

Kommentarer