Vår ultimate guide for personlige julegavetips

Av Fotoknudsen 25. oktober 2023

Lurer du fortsatt på hva du skal gi i julegave? Hvis du vil gi noe som gjør inntrykk, hvorfor ikke gi en personlig julegave? Sjekk ut vår julegaveguide og få mange gode fotogavetips, alt fra fotobøker til personlige fotokalendere.

Er du lei av å gi det samme igjen og igjen til jul? Overrask familie og venner med noe helt spesielt i år og lag personlige julegaver som sprer glede. Hos fotoknudsen kan du designe unike julegaver som passer for alle, fra foreldre og kolleger, kjærester og venner. Gi en julegave som gjør inntrykk.

For å hjelpe deg med å finne personlige julegaver har vi samlet en del julegavetips som passer for de fleste. Enten du går for de store eller de små overraskelsene, vi kan tipse om flere kreative julegaver som helt sikkert vil være midt i blinken.

Fotobok som minnebok

Samle alle de store og små øyeblikkene som betyr noe i en flott fotobok som garantert vil glede. Kanskje i XL-format til mamma og pappa eller i lommeformat til din beste venn. Lokk frem både smil og gledestårer med en nydelig personlig julegave for å mimre og gjenoppleve alle de fine øyeblikkene sammen.

La kreativiteten blomstre og samle alle gode minner og morsomme opplevelser. Velg et tema du liker fra våre forhåndsdesignede maler for å fortelle din kjærlighetshistorie, feire en spesiell anledning eller dokumentere årets beste opplevelser. Eller bare samle dine beste familiebilder på ett sted og nyt alle opplevelsene på nytt. Sett prikken over i-en med små notater, datoer eller morsomme sitater på fotoboken din.

Supertips hvis du vil overraske til jul: Digitaliser noen gamle bilder de ikke har sett på lenge, og ta dem med i fotoboken din.

Personlig veggdekor for de beste øyeblikkene

Har du hatt et flott øyeblikk med noen som du gjerne vil feire? En førsteklasses veggdekor er en nydelig måte å fremheve gode minner på. Bryllupsbildet ditt, en nydelig dag på stranden eller babyens første smil – lag personlige julegaver som skiller seg ut. Og hvis du har for mange øyeblikk å velge mellom, hvorfor ikke designe en collage med alle de gode øyeblikkene dere har hatt sammen?

Velg blant forskjellige formater, rammer og materialer for å vise frem blinkskuddene dine. Blir julegaven et koselig fotolerret med familiebilde til besteforeldre, eller en trendy aluminiumsplate til far med hans beste feriebilde? Bestem hvilket materiale som passer best til julegaven din, og la gode minner bli til flotte til blikkfang.

Fotokalenderen lokker frem smilet hele året

En personlig kalender er en flott måte å spre glede hele året gjennom. Det er en julegave som lar venner og familie se tilbake på felles minner og glede seg til nye, og med god plass til viktige datoer. Fyll julegaven din med gode bilder, alt fra sommerens glade øyeblikk til kos med huses pelsvenn, og overrask dem med et nytt minne hver måned.

Det finnes en rekke design og kalenderalternativer å velge mellom. En veggkalender setter et personlig preg på kjøkkenet, gangen eller soverommet og samler alle høydepunkt og begivenheter på ett sted. Eller hva med en skrivebordskalender som et fleksibelt alternativ og som kan passe i alle rom? Men uansett hvor du vil ha den, fotokalenderen er en flott personlig gave til jul, en gave som vil lokke frem smilet året rundt.

Personlige kopper med bilde

Er du på jakt etter noen enkle, men fine julegaver, er en personlig kopp med bilde alltid et godt valg. De er perfekte som julegaver til alle, fra familiemedlemmer til kolleger. Og det beste: De er superenkle å lage selv når du er på farten. Bare legg til et bilde og en morsom eller inspirerende tekst, og du er ferdig. Hvis du vil gjøre gaven enda mer kreativ kan du også lage din egen julegaveinnpakning.

For en fargerik gave, sjekk ut de koppene med farget innside og match den til bildet på forsiden. Velg standard hvitt alternativ hvis du foretrekker et mer klassisk utseende. Koppene våre kan være så minimalistiske eller så prangende som du ønsker og blir garantert en hyggelig julegave. Gjør morgentimene ekstra spesielle og lys opp dagen til dine, med en varmende drikk.

Send et hyggelig julekort

Noen ganger trenger det ikke å være så mye. Et personlig kort er et hyggelig julegavetips for å fortelle noen at du tenker på dem. Med mange festlige design som spenner fra det elegante til det koselige og alt i mellom, vil du helt sikkert finne et som passer. Legg til egne bilder for å gjøre det enda mer personlig og utforsk våre kreative alternativer for å designe det perfekte julekortet – alt med bare noen få klikk.

Hvis du har venner eller slektninger som bor langt unna er det ekstra hyggelig å sende et personlig julekort. Er du usikker på hva du skal skrive på kortet ditt? Vi har gode tips som vil hjelpe deg.

Gjør denne julen uforglemmelig og feire med personlige julegaver til alle de fine menneskene i livet ditt. Uansett om det er et fotolerret eller et lite, koselig julekort – en fotogave vil alltid glede. Se gjennom vårt utvalg av julegavetips og finn din perfekte gave.

fotoknudsens julekalender på Instagram